Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/12/2014 in all areas

  1. Nije cena tehniuma bezobrazna nego nam je standard los. Kad vec govorimo o tome,od kad sam kupio tehnium, izgubio sam pa... ni jednu hranilicu sa olovom, posto kad zaglavim grancugu (pecam na Dunavu) otkinem udicu a hranilica sa olovom ostane ... tako da kad sve saberem i oduzmem, meni je tehnium NAJISPLATIVIJI najlon.
    1 point
  2. ja sam uzeo tto sri komada tu gramazu duzina 3.30 i sa dva tri izlaska na vodu pezadovoljan sam.Cini se na prvi pogled da su malo kruci ali vrh je dosta osetljiv tako da vrsi posao. A sto se duzine tice imas varijantu 3.60 ali imaju malo deblji blank tako da su meni licno bolji ovi od 3.30.Voleo bih ove godine da odpecam koji put na DTD pa posto vidim da si tamo redovan koji potez na kanalu mi preporucujes za prvi put.Pozdrav
    1 point
  3. Ni jedan od ta dva najlona ne moze ni da bude portir rubylonu. A pogotovo ne foxov precenjeni poluproizvod. Koristio pre par godina na nagovor nekih, necu reci kojih, namotao, pecao par zimskih ribolova, dosao kuci i bacio sve u pec za centralno i namotao drugi. Duplo jeftiniji koji je izdrzao dve zime.
    1 point
  4. Umesto Boili Maratona na Miki Alasu menjamo ime takmicenja u Kup Ivice Kiralja - Mika Alas. Sve ostaje isto sem imena takmicenja. Za velikog druga i prijatelja koga vise nema od strane organizatora bice uradjena jedna kutija sa livenim saranom i velikom plocom sa posvetom i upsanim imenima ekipa sa kompletnim takmicarima koja ce posle takmicenja biti poslata na Tresetiste da stoji u udruzenju. Kutija je dimenzija 21,5 x 25,5 cm
    1 point
  5. Preuzeto sa drugog sajta Da li ste čuli za MUGEN SHIIPOU ISHIDAI? Ako vas zanimaju štapovi za pecanje i surfujete Internetom, možda znate da se radi o verovatno najskupljem štapu za pecanje na svetu! Koliko? Hajde da prvo vidimo o kakvom se štapu radi. Pisano je već o njemu i kod nas, ali skoro nigde nije detaljno objašnjeno šta je to što ovaj štap čini toliko skupim i posebnim. Krenimo redom... Prvo treba reći da se radi o Daiwa blanku, a da tajna leži u dodatnoj opremi i detaljima izrade ovog štapa. http://trofej.bkintera.com/images/daiwa-blank.jpg Rukohvat ovog štapa je napravljen od kože sa leđnog dela morske raže! Koža raže je neverovatno cenjena u svetu i spada u najkalitetnije kože koje postoje. Izuzetno je dugotrajna, otporna na habanje i čvrsta. Otporna je na vodu, ali i na vatru! Krasi je poseban izgled i "biserna" struktura, koja se prelama u posebnim nijansama boja. Ova koža se vekovima koristi za rukohvate japanskih mačeva i izrađuju je posebno obučeni japanski majstori, tradicionalnim tehnikama. http://trofej.bkintera.com/images/rukohvat-stingray.jpg Vršna kapa (anti šok) je izrađena od komada Yaku kedrovine, izuzetno retke i skupe vrste kedrovog drveta. http://trofej.bkintera.com/images/kapa-cedar.jpg Za lakiranje je uporebljen tradicionalni japanski Shikki lak, koji je otrovan na dodir dok se skroz ne osuši, pa se lakiranje ovakvim lakovima već vekovima poverava isključivo posebno obučenim i iskusnim umetnicima. Blank je dodatno ukrašen zlatnim prahom i listićima od čistog zlata, sa detaljima od platine! Rolenhalter štapa je izrađen od 18 karatnog zlata, a ime kupca se ispisuje zlatnom bojom. http://trofej.bkintera.com/images/reel-zlato.jpg Štap se pakuje u takozvanu Kaga Yuzen futrolu od posebne vrste japanskog tekstila, a sve zajedno se isporučuje u prelepoj tradicionalnoj drvenoj kutiji od paulovnija drveta! http://higedura.cool.ne.jp/ishidai-mi-chin-big.jpg Štap se sastoji od četiri dela, a dužina mu je neverovatnih 5,7m! Japanci kažu da je namenjen za pecanje ribe Striped Knifejaw (na slici iznad), ali i za lov šarana (!?), mada po karakteristikama pre liči na neki štap za surf ribolov. http://trofej.bkintera.com/images/mugen-ishidai.jpg U sklopljenom stanju je dužine 172cm, prečnik vrha je 1,6mm, a prečnik najdebljeg dela je 24,4mm. Navedena težina bacanja je 130g. Šta reći na kraju? Mislim da je sada sve (bar malo) jasnije i da niko ne može (i ne treba) na ovakav predmet da gleda samo kao na štap za pecanje. Ovo je mnogo više od toga, ovo je umetničko i zanatsko remek delo, u kojem imamo priliku da vidimo svu vrednost i posebnost vekovnog japanskog umetničkog i zanatskog iskustva i tako ga i treba posmatrati. Nego, ostah dužan cenu... 1,050,000¥ ili cirka 10,396€. Za šarandžije sve puta tri! TEKST NAPISAO ^Vladimir Jovicki Jovis)
    1 point
  6. Svaka cast za video!Kad lik stoji u camcu a saran se veliki iza njegovih ledja daleko okupao.Fantazija!
    1 point
  7. Koja od renomiranih firmi pravi Melasu pa je TA bolja od one iz secerane?? Mozda Nutra ili CC .... ima svoju fabriku za preradu secerne repe pa prave Melasu za pecanje? Ja licno koristim Melasu iz secerane i imam i Nutrinu i potpisujem da je ona iz secerane gusca,sladja i ima intenzivniji miris od Nutrine! A mozda ti znas nesto sto ja ne znam pa mi molim te pojasni zasto je bolja FIRMIRANA ( razblazena) Melasa od one iz secerane?
    1 point
  8. B1 ti je Banana u Friz varijanti , G1 ti je Gerber u Friz Varijanti , R4 ti je baza franfutska samo sto je secena sa josh nekim aromama , GMC nikad video , HEMP ti je konoplja , vrlo krupne granulacije boila .
    1 point
  9. U PRAVU STE ZA TO STO STE NAPISALI I U POTPUNOSTI RAZUMEM VASU OGORCENOST, TO STO SE DESILO DESILO SE I TU NEMA OPRAVDANJA, KADA STE MI REZERVISALI MESTO ZA VAS I VASE DRUGARE IZ SUBOTICE KOJI SU PO VASOJ PREPORUCI DOSLI JA SAM VAS UPISO.MEDJUTIM MENI PREKO NEDELJE ZAKAZUJU I OTKAZUJU MESTA PO DESET PUTA I MOZETE ZAMISLITI NASTA MI LICI SVESKA ZA REZERVACIJE, SAMIM TIM DOLAZI I DO NEKE GRESKE U SAMOM ZAKAZIVANJU, MEDJUTIM TO NIJE VASA GRESKA VEC MOJA JA SAM VAM REKAO I OBJASNIO DA MI JE PAR DANA POSLE VASEG ZAKAZIVANJA OSTALA SVESKA NA RIBNJAKU I DA MI JE CUVAR TU NOC UPISIVAO REZERVACIJE I DA JE TOM PRILIKOM DOSLO DO DUPLIRANJA MESTA.NIJE BIO PROBLEM ZBOG 700 DINARA VISE, VEC ZBOG LJUDI KOJI SU DOSLI 150KM OD BEOGRADA I TREBALI DA PECAJU DVE PLATVORME SPOJENO NOC I DAN. VEC KADA SAM POGRESIO KOD REZERVACIJE GLEDAO SAM STRANU GDE CE ME VISE RAZUMETI I ZATO SAM PONUDIO DA PECATE BILO KOJE MESTO TU NOC BEZ IKAKVE NADOKNADE DA NEBI OVE LJUDE UVECE STAVLJAO NA JEDNO MESTO A UJUTRU OPET VRACAO NAZAD, DESILO SE TO STO SE DESILO TU NEMA ISPRAVKE NADAM SE DA DO TAKVIH I SLICNIH SITUACIJA NEBI TREBALO DA DODJE BEZ OBZIRA NA VASU OGORCENOST I VAS BES JA SE OVIM PUTEM IZVINJAVAM A NADAM SE I LICNO...
    1 point
×
×
  • Create New...