Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/2014 in all areas

  1. ono što je jako bitno za sve te stolove i stočiće koji se koriste u ribolovu je da ima bar malo uzdignute stranice, da ne bi stalno skupljao heklarice, pop up-ove, stopere i ostalo sa zemlje jer će redovno da se otkotrljaju dole. Ja koristim isto kamperski sto najobičniji za 1000din već oko 10 godina i samo sam od tanke lajsne napravio ivice da mi stvari ne padaju i sve je super.
    2 points
  2. Steta sto je tako ali velika istina. Sve drugo se radi oko jezera,nicu zgrade bazeni itd. a oko jezera nista,ceka se kisa,sneg svake godine... Jednom reciju steta za ovo jezero i nas koji smo bili stalni posetioci ovog revira........ da li slobodnog,takmicarskog pecanja bilo je lepo otici i na kafu i biti pored vode! A sada,sada je strasno za videti. Pitam se sta ce se desiti u narednom periodu kada tempreature budu 30+... Nista zlonamerno sa moje strane takodje. Zato pokusajte,resite problem ovog revira,da ponovo mozemo da uzivamo svi mi koji volimo ovu vodu.
    2 points
  3. Ja imam ovaj i prezadovoljan sam Vango 120х60х50/69 см http://upload.slike.com/slike/2014/03/1395483998-480-x-437px-adjustable_compact_table_big.jpg
    1 point
  4. Ovaj stocic je mnogo dobro resenje,60 x 80 cm,visina od 40cm do 60cm i sve cetiri noge se steluju po visini,po meni veoma bitno da bi stajao ravno na bilo kom terenu.Jbg burazeru pise Fox to mu je jedina mana ali ko ne voli brendirano prefarba i eto radosti,preporucicu ti majstora koji jeftino prefarbava natpise na stapovima i ostaloj opremi. http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section87/cac427ln.jpghttp://www.foxint.com/uploads/additional_images/Royale-Session-Table-XL.jpg
    1 point
  5. a gde to mi pecamo po srbiji pa da trebaju ta silna stelovanja,imam pomenuti pod 3 god i nisam imo potrebe za tim stelovanjima a pecao sam i na tamisu i na dunavu i sve je ok , a i po jezerima. napravio sam zadnje noge duze i udri.
    1 point
×
×
  • Create New...