Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/25/2014 in all areas

  1. Valjda će da bude i koji metar preko......vode nikad dosta!!!!
    1 point
  2. Snimak je amaterski , nista se ne vidi na snimku . Dzaba i da se okaci . Kao da je snimljeno masinom za susenje veša .
    1 point
  3. a jeli kiko cekas mene a???e pa dotle ih drzi u najon kesici,..ahahahah,..salim se,javi se eto maja!!!
    1 point
  4. Obisao sam danas jezero,riba se pokrenula i rasirila po celoj vodi,nivo se postepeno podize bunarskom vodom, sto je odlicno ,jer takvim vidom popune je nemoguc ulazak regana i drugih necistoca,jer to je cista pitka voda. Do lige bi trebalo da bude postignut zeljeni najoptimalniji nivo.
    1 point
  5. Pa na kom jezeru si bio gde?
    1 point
  6. Ima ga kod nas u Bugarskoj , kosta oko 50EU !
    1 point
  7. pa nece da koristi pomenuti mix bas zbog toga da ga Bog ne bi video....jer ako ga Bog vidi znaci da je otisao na drugo mesto da peca .... :angel:
    1 point
  8. Kada je takmicenje u pitanju kolima se prilazi do izvucenog mesta,na obali nema trske ali posto je i sam naziv Zivace Poludivlja Voda mesta nisu uredjena kao na Miki ili Debeljaci,malo su uza mesta ali kada je pecanje u pitanju nista ne smeta.
    1 point
  9. Najzad je pronadjen stalni izvor vode ,tako da ce od sada jezero Basiana dobijati vodu po potrebi a ne gledati u oblake .Voda konstantno ulazi u jezero i nivo se za sada lepo podize.Mozda i uskoro napravimo jedan kup za otvaranje sezone.
    1 point
  10. Ma, Free Spirit HI-S je 220, ali je ovaj AKN-222 Pozdrav!
    1 point
  11. Rodjo, batali se Pancevackog mosta - ja 40 godina pecam, sve znam - najlepsi deo je oko Ratnog ostva - svaki panj poznajem. Ja idem svaki dan, kad god budes zeleo mogu da te povedem sa sobom i pokazem sve najbolje od Dunava... Podji jedan dan, necu moci da te odvojim od reke kad padne mrak i uvek ces se tu vracati sve sam probao, i jezera i reke, celu Evropu i sire obisao uzduz i popreko sa stapom i mrezom za saranceta - odgovorno tvrdim da nema bolje od Dunava kod Ratnog ostrva... pokazacu ti i kako da uspostavis vezu sa sarancetom - ma uzivaces ubi ova kosava, al ja ujutru sa zorom opet na reci - ne mogu da zamislim da postoji nesto pametnije i lepse sto bi moglo da se radi ja krecem ujutru od zemunske pijace - svako jutro zimi u 5.30 krecem lagano... samo pitaj tu okolo za Zokija Saranceta ili Zokija Nosketa - svi me znaju - uputice te gde da me nadjes!
    1 point
  12. Ovaj recept je nesto sa cim nema greske po mojim iskustvima , ja sam samo stavljao 800 gr trige , 200 gr pticije i 3-5 ml triga liqvida po jajetu...NISTA VISE i peca savrseno, pogotovo na duge staze
    1 point
  13. Rodjo ako ides ispod pancevca sedi direktno ispod mosta i to ispod leve polovine gledajuci ka prekoj strani. Gadjaj 7- 10 m pre onog polomljenog stuba i zadrzi najlon tako da ti olovo padne odprilike u sredinu kanala. Batali hranjenje i kukuruz, pecaj na valjak i hranilicu sa udicom sto blize hranilici.Olovo 120-150 gr. Tu sam ih drao i po 7-8 na dan dok sam dolazio. Velika buka i uvek duva vetar tako da ti se u hladnim danima i koske smznu a on skoro uvek jede. Taj polomljeni stub i oko njega su puni sarana a ujutru se kupa kao u ribnjaku.
    1 point
×
×
  • Create New...