Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/08/2014 in all areas

  1. Rakija nije problem, samo ako znas da baratas 'armonikom! Al' za ovu, moras da si bar blizu Mise Mijatovica... http://i1267.photobucket.com/albums/jj549/nebojsa11/IMG_0406_zpsf17b63a6.jpg
    2 points
  2. 2 points
  3. 1 point
  4. milica stize kocijama drugog dana xaxaxaxxa :rofl:
    1 point
  5. Damije pre takmicenja neko rekao da ce dva takmicara u ekipi i 40kg secerca biti malo,nebih mu verovao i pri tom izvadjenih desetak amura i nekoliko spadanja za pocetak aprila neverovatno.
    1 point
  6. Neverovatno dobro pecanje za pocetak sezone.Cestitke svim ekipama a narucito Zlatnoj tajni i Lideru na odlicnom pecanju i borbi za plasman do poslednjeg zvizduka.Do sledeceg vidjenja pozz.
    1 point
  7. Za bobu 84 na kecu se peca na 5 plovku uz sajlu ima mali sprud metar sa metar čim izađeš iz kanalića naskočiš na sprudić tu radi krupan šaran i desno prema osmici imaš rupu na 45 m u tu rupu koji god mamac da baciš dobijaš ribu danju ... Bistro!!!..
    1 point
  8. Konacno ko da doceka petak. Jes da najavljuju lose vreme al mi smo se za to bas spremali.
    1 point
  9. Ma ja se razmisljam i svadbu tamo da napravim
    1 point
  10. Dejo moj, nešto se naočare zamutile od vetra.
    1 point
  11. Cestitke svim ucesnicima i ekipama u plasmanu!! Bravo Valjevciiii!!!!
    1 point
  12. Ne postoji najbolja velicina. Udice svih velicina i oblika koriste se za izradu sistema tj. prezentacije mamaca, kojih ima neograniceno mnogo u zavisnosti od mashte ribolovca, potrebe, doba godine, tekuce - stajace vode, ....etc. Na nashem forumu imash prilican broj postova sa tekstom i crtezima kakvih sve sistema ima. Ako i tada budesh imao pitanja , budi malo precizniji sa pitanjem ( mislim na objashnjenje na kojoj vodi pecash, u koje doba godina, sa kakvim mamcima...) jer ovde na forumu ima mnogo iskusnih lovaca na sharane i neko ce sigurno podeliti svoje iskustvo sa tobom .
    1 point
  13. jooos meseca danaa batke ce da napravimo spektakl tamo sa prasici,jagnici i punooooooo vratica na rostilju na celu sa majstorom NEMANJOM glavnog kuvara :rofl:
    1 point
  14. Ja sam imao isti problem al sa novim nx ! Malo sam se konstatovao sa ljudima koji se razumeju u tu vrstu eletronike i kazu da je to neka sitnica ljudcka pri sklapanju . Rasklopio sam ga razdvoijio zice proverio kako stoje i na kraju nista nisam video i sklopio al polako da mi se slucajno neke zice ne spoje ,stavio sam nove baterije i drzo ga celu zimu upaljenog i ispade da sam ga popravio ! Pokusaj ,nema sta da izgubis sem sto evra na novi da kupis! Zezam se otvori ga slobodno, pa javi !
    1 point
  15. stize prikolica suvog kukuraza za pva i 3km pva kesica
    1 point
  16. http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section2/slik-bobbin.jpg http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section2/springerl.jpg http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section2/swingerl.jpg http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section2/fat-weightl.jpg http://www.foxint.com/uploads/catalogues/catalogue1/section2/slim-weightl.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...