Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2014 in all areas

  1. kume sve najbolje ti zelim ,da slusas zenu da te nebi tukla .ako budes dobar icices i na pecanje nekad ....
    2 points
  2. radi se o klasičnoj ribljo-smrdljivoj aromi morskog porekla. Boila nije loša, jesenas smo imali solidnih ulova na nju. Ali su moji favoriti iz te nove linije mamaca BK S2 i Banana Malt.
    1 point
  3. Kolega ne uzbudjuj se zbog postova da slabo sta moze da se nadje za te pare. Sve zavisi od tvog apetita. Ja pecam na stapove koji kostaju 1000din/kom (formax carp winner). I licno mi nista ne fali. Ne mogu da zabacim 100m i vise ali mi to i ne treba. Odem da pecam i uzivam, da opustim mozak i da se odmorim a ne da fizikalisem sa po ko zna koliko sarana na dan (komercijale). Recimo dok drugi upecaju 10kom na dan ja upecam 1-2. Desavalo se i da neko ne upeca nista da ja upecam 3-4. Masinice sam kupio takodje neke no name nisu lose, imaju mana dakako ali me sluze, mogu sa njima izvuci bilo kog sarana na komercijali. Ne pecam divlje vode zbog nedostatka vremena. U principu stap po mom misljenju mozes bilo koji saranski od 10-100e ali masinica mora biti robusnija. Njih mozes naci polovne 100-120e i kupis stapove polovne/nove 30-60e za tri kom. Ja sam nedavno kupio 3 kom dapace povoljnije nego inace od jednog druga 50e/3kom formax power carbon - stara serija. Za to da nadjes polovno i dobro treba vremena da se ceka i kupi. I to je najbolje preko zime jer tada veliki broj ribolovaca rasprodaje pribor. Ja kad sam krenuo pre par godina sa saranskim ribolovom imao sam sve razlicito... tri stapa razlicita... tri masinice razlicite... kao na vasaru dapace ni dan danas nisam daleko odmakao sve u svemu ako nemas para tri puta meri jednom seci . Desavalo mi se ovde na forumu da mi par extra dobrih stvari izmakne pod nosom jer nisam bio dovoljno brz ili u tom trenutku nisam imao para, ali sam i kupio par dobrih i povoljnih stvari. toliko od mene. Svrha ovog mog posta je malo da te ohrabrim da za pecanje ne trebaju silne stotine evra. (naravno da ce se uspesnost poboljsati sto kavlitetnijim priborom, ali ima i onih koji to nadoknade talentom)
    1 point
  4. Pa komplet 150 eura sta je problem...masina 60-70 stap 80-90 i to je to 150-150.....samo je problem sto ih treba 3 puta tako......
    1 point
  5. slazem se i ja sa tobom takoreci u potpunosti i sa bacidom i moja najbolja boila je 18mm . ali kad sam ja mislio na selektiranje ribe nisam moslio na selektiranje krupnih i sitnih sarana vec sarana i bele ribe a sto se tice taktike nemozemo mi nikom pomoci 100% a ni 50% vec mu dati smernice a ostalo sami neka isprobavaju jbg.
    1 point
  6. e sad imam iz jos par uglova ali nisu za siru javnost...
    1 point
  7. evo iz drugog ugla... http://i57.tinypic.com/15otd2h.jpg
    1 point
  8. i na kraju druzenja gulas... http://i62.tinypic.com/16lwcyg.jpg
    1 point
  9. Dajte jos neki ugao pobednika A sektora..molim vas... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    1 point
  10. Čestitke za pobednike sektora posebno za pobednika A sektora "Će da izginemo u vodu!!!" http://s8.postimg.org/3wyfi08v5/IMAG0150.jpg
    1 point
  11. Sve čestitke za učesnike druženja da nije ova kiša na kraju pokvarila druženje, doživljaj bi bio vrhunski. Čestitke za ekipe u plasmanu, i naravno poseban pozdrav za Bambija i Acu.
    1 point
  12. Zainteresovane ekipe: Ct Bambino Negro-Novi Sad Ct Ribolovac Jakovo Ct Fenix Valjevo Ct Red Devil Ct Coja
    1 point
  13. Svaka cast svima. Bravo majstori !!!
    1 point
  14. Svaka čast ekipama na izdržljivosti po ovako losem vremenu.
    1 point
  15. Svaka cast na izdrzljivosti po ovakom vremenu... Moze li lista....
    1 point
  16. . . .Ako zelite da Billy upeca ribu 30+ posaljite sms na 555444,iz Srbije,444555 iz BiH. . .
    1 point
  17. Smrki to sto si postavio je moj recept sa kojim sam lomio sarane po golubcu i okolini kad niko nije ni isao tamo. Pre dvadesetak godina kada su samo pojedini blinkerasi isli dole da hvataju soma i smudja ja sam drao sarane na isti taj valjak i na tu prekrupu. Kasnije sam odveo tamo neke ljude sa karaburme pa im pokazao kako se kuva sve to po redu. Gruja je lepo objasnio u svom postu kako se sta kuva ali je neke stvari zaboravio. Nepostoji bolji nacin kuvanja od tog jer sa svakim drugim dobijes drugaciju zilavost i tvrdocu.
    1 point
×
×
  • Create New...