Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/2014 in all areas

  1. Meni je tesko ..................... zaboravio sam sta sam pisao
    3 points
  2. Napad na exyucarp????? Izgleda da ovom svetu definitivno ne nedostaju ludaci!!!! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    2 points
  3. OBAVESTENJE!!!! Osobama sa malom decom kome su kola neophodna Auto Gale ce izaci u susret da njihovo vozilo koje je potoljeno u Obrenovcu,Baricu, preuzmu servisiraju,operu dubinski i dezinfikuju BESPLATNO (necemo naplatiti nase usluge)za ostale informacije na mob 063 748 1221 Gale...mala radnja velikog srca!!!!!
    2 points
  4. A ja se nadam da je moj post izbrisao moderator
    1 point
  5. Zarad bližeg uvida kolebljivih interesenata za učešće na Ligi Beli bager malo slika sa revira. Bitna karakteristika je da na većini pozicija postoje kućice za zaštitu ribolovaca od vremenskih neprilika i smeštaj pribora, što je retkost na našim vodama.
    1 point
  6. Bili na Belom bageru od petka ujutru do danas ujutru,prvo ozbiljno pecanje ove godine,saran i amur radi fantasticno,nas cetvorica upecali 100+ riba,na mahove je tako grizlo da nisam znao gde cu pre,komsiju sam poveo da peca babusku na malom jezeru,prvi dan se smorio posle sat i po pecanja.....mnooogo babuske! Juce je otisao u 13h da peca s namerom da vidi koliko moze da navata,u sumrak nismo mogli podici cuvarku iz vode jer je od tezine pocela da se cepa...Opsti utisak fenomenalan,ribolov za pricu,ambijent fenomenalan,svaka preporuka ljudima da posete jezero jer ko jednom ode vracace se uvek!
    1 point
×
×
  • Create New...