Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/31/2014 in all areas

  1. Jos jedno u nizu sremskih jezera koje je pomalo otislo u zaborav i na kojem je verujem veoma malo clanova ovog foruma pecalo. Jezero je veoma lepo na oko ali puno podvodnih prepreka, tesko za pecanje i skriveno od ociju javnosti. Juce sam ga posetio i iznenadio se koliko kamp kucica je postavljeno na vodi jer sam mislio da je jezero totalno opustoseno. U razgovoru sa ribocuvarom koji takodje tamo boravi i peca saznao sam da jos niko nepeca sarana jer je u zabrani do sutra (ja mu verujem samo zato jer hocu). Kaze da ga ima i da se u sezoni ostvare lepi ulovi , amura kaze ima dosta kao i babuske koja prelazi i 1,5 kg tezine. Naravno ima i cverglana (regana), kakva bi voda bila bez njega ?! Bio sam na vodi i sa deckom koji kaze da je pre par dana imao sarana od 10,5kg na stiropor namenjen babusci, kaze vracen je ali cisto sumnjam (nelici mi) daj Boze da gresim. Sve u svemu verujem da tamo ima lepe i zdrave ribe. Evo i par fotki ovog predivnog jezera.
    3 points
  2. Za mog brata Vlajka ĆE POGINEMO U VODU 2min.47sec :rofl: :rofl: https://www.youtube.com/watch?v=tdNpYlEX_UI#t=263
    1 point
  3. Kole ja sam moju opremu uspeo da spasem, sto znaci da sto ja imam imas i ti. U svakom trenutku sta god ti zatreba. Bice brate bolje samo da nam se ovo sve zavrsilo i da krene na bolje!
    1 point
  4. pomagao sam i tamo gde je trebalo a pomocicu i na ovaj nacin preko stvari koju volim...tako da ovaj odlazak preko ne zavisi samo od mene pa nisam siguran kad putujem,ali ako smo tu pecacemo za nase ljude.
    1 point
  5. 10.CT ZLATNI KARAŠ JUNIORI-PAVLIŠ
    1 point
  6. 1 point
  7. Dragi dr.Raso u Trdenjavi nikad ni nece nestati ribe...sto je u celoj prici i najbolje,bas ybog takvih nazovimo ih nesavesnih ribolovaca ja sam prestao tamo pecati odavno...ali eto i dalje me Tvrdenjava vuce sebi...a o torpedima u samom jezeru je suvisno pricati jer svako ko je proveo vise vremena na toj vodi u sumrak je mogao bideti kako torpeda patroliraju jezerom...zayivece Trdenjava opet ima vremena...mozda je i ovako bolje,nek pricaju da je teska voda za pecanje i da nema ribe,neka neka....mozda je tom jezeru potrebno vreme da se odmori od svega ... ali Tvrdenjava je ipak...i ostace Tvrdenjava....
    1 point
  8. Pravo pitanje druže Mnogo je rezultata za ponos, ali bi to bilo svojevrsno hvalisanje, što nevolim. U najkraćem, izvadio sam oko tridesetak šarana preko 20 kg. Pecam na divljim i komercijalnim. Dunav i Savu sam skoro napustio. Zadnjih godina sam pecao Šatrinci, Pavlovci i naša veća jezera. Sada uglavnom Pelagićevo i slično. Nekoliko puta sam oprobao sreću i mikseve na takmičenjima, bilo je i dobrih rezultata. Uglavnom ne idem na takmičenja za pare i neznam dali bi takav miks bio relevantan u takvim okolnostima.
    1 point
×
×
  • Create New...