Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/2014 in all areas

  1. Na racun nastradalih od elementarnih nepogoda USR "SARAN" Kikinda,klub Ribolovacko Carstvo, zajedno sa svim ekipama sa ovog humanitarnog pecanja uplatilo 50.000 dinara!!!
    3 points
  2. https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.skakac.vodostaj
    3 points
  3. ajde Zhou Sheng, gas , jos jedna riba i plasman...
    3 points
  4. Ja na prelazima "pekaru za hljeb" ne dam dinara!Nerijetko se svadjam. Prva stvar je sto je ata karnet za ljude koji se bave nekim poslom,pa su nas stavili u isti kos sa muzicarima.Za muzicare je ok.Oni prenose stvari kojima ostvaruju neku materijlnu dobit i sta ja imam s tim?! Uvijek jedno te isto pitanje postavljam-Da li i onome ko nosi Rolex od 30-40 hiljada evra na ruci trazite ata karnet? Krenem u Srbiju na pecanje u 4h ujutro i prije mene na granici 10ak auta ribolovaca koji idu na Bosut i nose po 10-15 stapova i prelaze "normalno",a ja kad dodjem na red-propast!Samo zato sto su moji stapovi lijepo upakovani,sto imam 2 stolice i 2 kreveta,sator,broli...,a najvise ih interesuje sto nosim dusek za prihvat ribe! Ne znam ni sam koliko puta sam prelazio razne granice iduci na pecanja i takmicenja,svjetska prvenstva...i nikad niko mi nije pravio probleme osim na ta dva prelaza!!
    3 points
  5. Kole ja sam moju opremu uspeo da spasem, sto znaci da sto ja imam imas i ti. U svakom trenutku sta god ti zatreba. Bice brate bolje samo da nam se ovo sve zavrsilo i da krene na bolje!
    2 points
  6. Jos jedno u nizu sremskih jezera koje je pomalo otislo u zaborav i na kojem je verujem veoma malo clanova ovog foruma pecalo. Jezero je veoma lepo na oko ali puno podvodnih prepreka, tesko za pecanje i skriveno od ociju javnosti. Juce sam ga posetio i iznenadio se koliko kamp kucica je postavljeno na vodi jer sam mislio da je jezero totalno opustoseno. U razgovoru sa ribocuvarom koji takodje tamo boravi i peca saznao sam da jos niko nepeca sarana jer je u zabrani do sutra (ja mu verujem samo zato jer hocu). Kaze da ga ima i da se u sezoni ostvare lepi ulovi , amura kaze ima dosta kao i babuske koja prelazi i 1,5 kg tezine. Naravno ima i cverglana (regana), kakva bi voda bila bez njega ?! Bio sam na vodi i sa deckom koji kaze da je pre par dana imao sarana od 10,5kg na stiropor namenjen babusci, kaze vracen je ali cisto sumnjam (nelici mi) daj Boze da gresim. Sve u svemu verujem da tamo ima lepe i zdrave ribe. Evo i par fotki ovog predivnog jezera.
    1 point
  7. Kina Carp Cup 2014 “Ribnjak Zivaca” 02-03.06.2014 Rang Lista Bodovanja Posle otpecanih _konacna lista____________ Mesto Naziv Ekipe Broj Boksa Bodova 1. Hurui Miao 4 21.65kg 2. Bin Bin Xue Feng 15 5.78kg 3. Yang Qiao Yong 2 4.13kg 4. Zhou Sheng Qiu 6 3.56kg 5. Hang Jie 7 2.16kg 6. Wang Shi You 10 2.06kg 7. Yubo Long 17 1.89kg 8. Xiao Cai Lei Ming 1 9. Su Li Wei 3 10. Hai Yi 8 11. Chenxing Long 9 12. Yenghua Liu 12 13. Li Xiao Wu 13 14. Hong Guan 14 15. Xiang Chun Ping 16 Najveca Riba___2.56________Naziv Ekipe: Ct Hurui Miao Sudije: Kim Dzong Voja Jakovo Dzingis-kan Mitar Borca
    1 point
  8. Meni se dopada, jako lepo radi sa sve prognozom i statistikom...
    1 point
  9. http://s18.postimg.org/xhfj71tfp/image.jpg KONACNA LISTA POSLE 52h
    1 point
  10. evo koliko sam ja cuo... mozda nesto nisam dobro razumeo ali od prilike ovako kristjan je na mestu gde smo bili i proslu put,znaci selo sandulita i malo groblje preko puta,na mapi sa mestima tog mesta ni nema tu je valjda trebala da se gaji jesetra... kaze dobro su nocas pecali sve lepe ribe do 15kg i kaze da su se bas napecali... preko dana nista,ali im je danas lepo vreme srkijan i milos bi trebalo da su u zalivu rekorda nisam siguran,ima trske uz obalu i ostrvo od trske. Kaze vataju male komade 2-3 kile i uhvatio je jesetru od 5kg... u ostvu se se mresti riba lupa na sve strane nadaju se da ce da krenu i veci ne samo mali... krle je na mestu koje je obelezeno slovom E selo preasna,kaze dno ravno ko tepsija tek na drugoj obali ima neki sprud... imali par riba nista krupno za sad,tj do kad smo se culi a to je bilo negde jutros... svi puni volje zelje i elana... jao sto im zavidim...
    1 point
  11. Tako je bata Zili sve treba podeliti sa kolegm . Obrenovcani izdrzite
    1 point
×
×
  • Create New...