Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/11/2014 in all areas

  1. Ajde to reci ekipama koji su proputovali 400 - 1200km Sad je kasno da ovo pisete, cim ste znali ko je organizator i sta se moglo desiti trebalo je u najmanju ruku to i javno napisati. Ovako sve je djaba PS. srbi su divan narod ali ajde sad Vi objasnite nakon ovoga onima koji Vas ne poznaju da nije tako ! Iskrano mi je zao sto se ovo desilo, zao mi je sto se to vama desilo, zao mi je svih ovih sportista koji su naseli ovoj prevari, spremali se pola godine, potrosili nemalo para.
    4 points
  2. Od 4.-6.7.2014.g. održat će se prvi Prologic carp challenge Šumbar 2014. Ekipu čine dva člana, lovi se sa četiri štapa i lovi se isključivo sa Prologicovim mamcima koji će biti osigurani od strane organizatora po pravilima FIPS-a. Svaka ekipa će dobiti dvije vrste boila po šest kilograma u dva promjera (16 i 20mm), pripadajuće dipove i pop-upice, 3 kg peleta i 2 pripadajuća experience liquida za preljevanje boila, peleta ili partikla. Ekipe donose svoj partikl. Kotizacija iznosi 300e po ekipi, lovi 20 ekipa, važu se sve ribe, a za ukupni plasman boduju se samo tri najveće ribe. Ribolov zig rigom je zabranjen, a sock leader i kontra kuka su dozvoljeni. Prijave ekipa do 8h 4.7.2014. u ribolovnom domu na jezeru Šumbar. 1. mjesto: The Room Bivy 2 man x 1 The Room Bivy 2 man overwrap x 1 Comander bedchair x 2 Comander Double Thermo Bait Bag x 2 2. mjesto: The Shell Oval Umbrella x 2 Compact chair x 2 Commander double Thermo Bait Bag x 2 3. mjesto: The Spodder Spod Rod 12`6`` 5.5lb x 2 Commander Rig Station & Table x 2 Najveća ukupna kilaža: Marker SFT Rod 3.25lb x 2 Najveća riba: Commander Hamok unhooking mat & sling & w/bag x 1 Quick release landing net 42`` x 1 4. -15. mjesta: boile, majice, pop-upice, liquidi........ Također sve ekipe će dobiti poklon dobrodošlice firme "Prologic". Sve informacije u vezi prijava ekipa i samog natjecanja na brojeve telefona: Vudrag Mihovil 095/8951-382 p.s. Carpologija ucestvuje na ovom kupu Organizatori su pored nase ekipe ostavili jos tri mesta za ekipe iz Srbije Ko zeli da ide, moze da se javi direktno i u nasu maloprodaju 011/2638-038 radi dodatnih informacija, logistike i eventualne pomoci
    1 point
  3. 1 point
  4. Vikend druženje baš za uživanje. Lepo vreme riba lepo radila društvo dobro i šta više treba sem ponovo doći.
    1 point
  5. Najpre samog Vlajka a i ostale koji su mu pomagali u ovoj prevari treba bukvalno odvaliti od batina!!!Mi Srbi smo stvarno svemirski narod,a zbog ovakvih IDIOTA svi mi Srbi smo u istom kosu i svi na nas gleduju kao prevarante!Zbog toga je I batina izasla iz raja da bi prevarante vratili u pakao (ZATVOR)!!!
    1 point
  6. Milisave nije tekst obrisan nego je privremeno uklonjen zbog izmena. Taj dan sam otisao na Pelagic I trebalo je danas da osvane novi izmenjeni tekst. U sustini Vlajko je duzan I bogu I narodu (pa I meni izmedju ostalog),krije se skoro 2 godine,a Milos se ovde postavio kao neki nazovi organizator (mozda za strance) ali cela Srbija zna ko je Vlajko I da on stoji iza svega. Mislim da sada vec nema potrebe za tekstom jer je ipak na kraju isplivala jos jedna u nizu prevara.
    1 point
  7. Mozda i bolje sto je otkazano , komarci bi ih pojeli .
    1 point
  8. Svaka cast na slikama. Ocigledno da je bilo lepo.... Vreme idealno a riba radi. Zavidim....
    1 point
  9. hvala bogu da je neko skontao da nije pametno pisati recepte tipa: " 5ml vocne arome " jer nije svejedno kog proizvodjaca je aroma... pisao sam vec svoje misljenje na temu sta je bitnije, aroma ili mix... sto se mene tice mix je definitivno u prvom planu... naravno ako pricamo o boilama, pecanju na boile i hranjenju sa boilama... ako pricamo o pecanju na spod, dobro namirisano testo ili gumeni kukuruz zavrsavaju posao... jedna kuglica bez mirisa napravljena od najboljeg miksa u gomili semenki nece biti mnogo efikasna... kao ni jedna u gomili supljih namirisanih kuglica... vazno je i jedno i drugo... zavisi od toga, kad, kako, i koliko dugo pecamo... skvid jagoda... jedna od mojih omiljanih kombinacija...
    1 point
  10. OK, skapirali smo da znate da pecate. Stariji ste po stažu od nas tu što čitamo i pišemo.. Šta konkretno imate da napišete o rod podu o kojem je pokrenuta tema?
    1 point
×
×
  • Create New...