Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/2014 in all areas

  1. Postovane kolege, Obavestavam Vas da je moguce organizovati novu ekspediciju na ovom prelepom jezeru u Septembru 2014.godine. Molim sve zainteresovane kolege sarandzije da se jave Glodu na pp radi evidentiranja. Cena je ista kao i do sada 150e za 7 dana pecanja (od Subote do Subote). Raspolozivi termini su 13.-20.09 i 20-27.09.2014. Tacan termin cemo utvrditi na osnovu vecinskog opredeljenja, mada mi je menadzer jezera preporucio drugu polovinu Septembra kao najbolji period za pecanje na jezeru! Nadam se da ce nas biti u sto vecem broju i da ce pecanje biti nezaboravno! POzdrav i svako dobro!
    3 points
  2. Kobaja, Kako se zove to cudo od tehnike, objasni nam.... Jel to prodaju samo u Nemackoj....
    1 point
  3. Drugar...prekrstio me Ficko....umesto CT.GAGAC I DRUGARI treba C.T GALE I DRUGARI..... hvala...
    1 point
  4. Skup takmičara je u 15:00 sati, izvlačenje pozicija u 15:30, a takmičenje počinje u 17:00 sati. Ponesite dosta sakova i sredstvo protiv komaraca. Pozdrav!
    1 point
  5. Slazem se Dukas sa ovim sto si napisao. Nikad nisam imao priliku da posetim ovo jezero,ali na nekim jezerima mi se desavalo da pecam blizu granja ili trske i na isti nacin koji si spomenuo sam izgubio par riba. Posle toga sam probao da kad podignem stap i imam ribu na njemu kad vidim da odlazi u granje ili trsku i da nemam sanse da ga zadrzim jednostavno spustim naglo vrh stapa ka vodi i ispadne da je skroz popusteno ,sto je u velikom broju slucajeva razultovalo da saran stane i promeni pravac kretanja ka cistini. Nadam se da nisam promasio temu bas u potpunosti.
    1 point
  6. Srkijan me je zamolio da opet organizujem pecanje, ali u septembru 2014. Pa evo. Ja mogu organizovati ali sumnjam da mogu ići. Nažalost, takva je situacija da ne smem mrdati nigde duže od 24 sata od kuće. Da bi bilo jeftnije mora vas biti više, minimum jedno 30 ribolovaca - da bi bilo 150 evra po osobi! Sve ostalo znate, isto je. Kontaktirajte drugare, pitajte kolege, pa mi (se) javljajte ovde, ali samo na privatne poruke - nemojte telefonom, u gužvi sam, a ovde tada imam sve na jednom mestu. Birajte datum: 13-20. septembar ili 20-27. septembar. Eto, ukoliko vas bude dovoljno biće još jednog pecanja ove godine. Samo mora se znati najkasnije do kraja jula da li će biti dovoljno prijava.
    1 point
  7. Strawberry fish sa halterima.
    1 point
×
×
  • Create New...