Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/04/2014 in all areas

  1. izvestaj sa vode na moradiku pecalo dve grupe jedna sa petoricom i u drugoj dvojca .do podneva se javljao sitniji saran i amur dok kako je vreme odmicalo sica je stajala i poceli su da se javljaju komdai oko 10kg .poslapodne je bio eldorado riba je lepo uzimala i bila izuzetno borbena .u prvoj grupi je bilo dosta ribe neki su imali vise srece pa su upecali i one vece 10-15kgsarani ali bilo i amura preko 10kg .posle obilaska momaka iz prve ekipe koji nisu skrivali zadovoljstvo vracam se u kamp .max i ja smo pecali na samom kraju jezera do mrestilista (dalje nema),riba je solidno radila tako da smo velicinom mamca i sistemom hranjenja pravili selekciju i imali uspeha u tome .nagrada za trud je dosla u sumrak ...prelpa sedamnajstica je savladana iako je pokupila i marker i jos dva stapa , a nesto posle toga u pet min. dva velika sarana od 16 i 14 kila koje smo jedva zadrzali da sve neizmrse ...negde oko 2.30h pocinje kisa i jak vetar tako da smo vec u 3h morali da povadimo stapove i cekamo da vidimo dali ce se vreme ujutru popraviti ali nismo imali srece ...pecanje smo prekinuli iako smo planirali da pecamo i ceo sledeci dan ,ali nije bilo realno posto ni 120g olova nije moglo da leti do bove ..... lepo iskustvo i lep ambijent recicu samo da je trava oko jezera pokosena put uredjen obala cista cuvari ljubazni ....a sto se tice ribe u ekstra kondiciji borbena do zadnjeg ....slike cim prebacimo sa aparata zasad samo ove dve koje je max postavio tu noc....
    2 points
  2. mozda ga nece zadnje vreme ali je ipak Boban pobedjivao koliko niko nece nikada
    1 point
  3. Ovako izgledaju pozicije po sektorima 10---- 9 8----7-------6 drugi sektor prvi sektor 5----4----3 2--------1
    1 point
  4. Za julski kup Debeljačkih jezera su do sada prijavljene sledeće ekipe: 1. D i M 2. Loše zabacivanje 3. Alexandar 4. Big Carp 5. Fenix 6.Čurug 7. 8. 9.
    1 point
  5. Mozda su pogresili sto nisu napisali Boban ne sme da pobedi!Salim se naravno! Citam i pitam se da li su ljudi koji pecaju takmicenja uvek spremni na neku prevaru!?! Ne verujem bas da su svi spremni da cilj opravdava sredstva ili je to samo u nasim glavama.Verujem da nije sve bas tako skepticno jer ako smo u sumnji bilo kojoj zasto se odrzavaju takmicenja,da li je komsija uhvatio toliko ribe,da li su je doneli pa zato pobedio,koji mamac koristi nocu, itd. Svako ko peca treba da bude fer prema samom sebi a ko pokusava nesto drugacije,javno napisati i zabraniti da se takmici.Sad ce neko reci pa ima pare i uplacuje za razliku od mnogih koji nemaju.Moguce je da je tako ali takvi kvare takmicenja i svi ce pricati samo o tome,nepravilnostima, a ne o nekom uspehu ribolovca ili osporavati na svaki nacin pobedu. Celo drustvo treba da se malo promeni a jedno takmicenje bilo koje velicine,mislim na kotizaciju,treba da bude fer i korektno jer dobro uvek ide sa dobrim. MOzda je sve ovo idilicno ali ja to tako vidim,mada pare su cudo!
    1 point
  6. Sine,jer se ti drogiras?
    1 point
×
×
  • Create New...