Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2014 in all areas

  1. hahaahahahahah cezar je na moru hahahahaha
    1 point
  2. haahahahahahah da nas bace i na ono jezero iza mi bi pecali xaxaxaxaxaxa
    1 point
  3. Sve čestitke ekipama u plasmanu, pogotovo ekipi iz Novog Sad pod nazivom Oskar i Haris. Ako me osećej ne vara iza ovoga imena se krije jedan gospodin sa vezanim repićem i podignutom levom nogavicom(pošto je bilo toplo , to ste mogli da uočite samo noću), koji je svoj prvenac na ovoj vodi upravo doživeo na ovom mestu sa svojim čarobnim bobsom.Ime ekipe sa kojom je pecao neću navoditi jer nije tema posta, ali da su majstori za otpadanje ribe, vala jesu! Malo interne šale, koje razumeo, razumeo........ Još jednom svaka čast momci na pecanju i trudu, i nadam se da će Novi Sad malo da oživi to "loše mesto" br. 7. P.S. Dragane dobra organizacija kao i uvek, samo sledeći put moraš biti malo gostoljubiviji pa nebiti u plasmanu.)))
    1 point
  4. 1ml Squida je cisto bacanje arome,tih 3ml dt jagode smanji na 2ml. pod obavezno. A ako mislis da Squid koristis u toj kombinaciji moras ga ozbiljno povecati ili ga u dozi od 3ml sa na primer nutraminom koristiti izvan nakon kuvanja boili. Ovako taj 1ml neznaci bas nista,pogledaj gore post koji je odnos u doziranju istih aroma covek napisao.
    1 point
  5. Kazem ja,brka se navatao riba u 3 pecanja ko za dosad sva pecanja :-D
    1 point
  6. Mozda je nekom smesno ali kad krenes kuci i imas 200 i vise km a stap od 4m drzis kroz prozor do kuce ,naucis skolu pa ne mrdas bez gume.
    1 point
  7. Kuda ode pecanje. Verovatno je sledece robot koji hrani, zabacuje i vadi ribu, da se ne bi jadni pecarosi preterano zamarali.
    1 point
  8. Tuti fruti mix, lepo peca na crnom viru
    1 point
  9. favorita jos trazim ili ti ispitujem jer nemogu jos da se odlucim jer u sta sam toliko verovao poceo sam da se odricem njih. pojedini su probali par udica i odma imaju favorite. iskreno mogu reci da sam sve sto je proizvedeno unazad 10 pa i vise godina sam isprobao i tada je u pocetku bilo dobro a sad kao da su fals ili kvalitet opao. konkretno su moj favorit bile kordine long shank i kurv shank, medjutim imam ispravljanja ili ti brzo topljenje vrhova u pojedinim vodama gde nema kamena pa da to bude od kamena i ako ja trebam menjati udicu na 24 ili 48 sati to nije to. prema tome nemam jos favorita a sledece sto cu probati su ove nove prologic jer mislim da cu se vratiti na srednju klasu jer ako je kvalitet isti kao kod visoke klase sto bi placao duplo skuplje a kvalitet isti
    1 point
  10. U ovom podforumu se možete predstaviti ostalim članovima. Predstavljanje nije obavezno.
    1 point
×
×
  • Create New...