Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/03/2014 in all areas

  1. Supenu kasiku soli u mix pre kuvanja naravno,posle kuvanja ostavis da se susi min 10h i posle toga u zamrzivac nema sanse da ti se ubudjaju. Kad si na pecanju ( pogotovo visednevnom) boile obavezno stavis u merzicu i okacis negde u hladovinu.Uvece ih ubacis u sator da ne povlace vlagu od rose. Ja tako radim i retko da mi se ubudjaju boili.
    2 points
  2. Nema veze ako se ne ide na Maradik idemo svi na svadbu!!!
    1 point
  3. Pa kolega onda se vidimo ja sam od 5.9 na 11ci
    1 point
  4. Ja sam na jezeru od 7-og do 12-og septembra. Pozicija br.6 pa ako bude neko sa sajta nek svrati na kafu, pivu i ostale derivate.
    1 point
  5. bio od ponedeljka popodne do utorka uvece. na 6 i 7 poziciji smo bili i razvlacili sisteme na nekih 80m,mesto nahranjeno doo bola ali na zalost ni a od amura i sarana jednostavno nam riba nije bila tu,decaci su pecali negde na platformi 15 min camcem do jocine one kucice do tog mesta imali su 30 udaraca od toga 12 riba su izvadili 4 sarana preko 10kg i 8 amurado 16 kg. A sto se tice bele ribe samo dobra hrana i na teleskop od 4m i rokaj mi smo za sat vemena uz obalu na 7 ci uhvatili preko 15kg babuske i deverike uz prosecnu kilazu od 700g pa navise najveca je bila 1,6kg,ali na veliku zalost ono zbog cega smo dosli od toga nije bilo nista. Sve u svemu sve pohvale za ljude koji rade tamo i nadamo se da cemo kroz 7,8 dana opet otici pa cemo valjda tad nesto kapitalno i uhvatiti nesto i upecati...
    1 point
  6. bilo bi lepo ondaK bi i sremac i ja mogli da pecamo
    1 point
  7. Zovite Canu da gostuje,pre 10ak godina je potopila splav na Zabaru :-D
    1 point
  8. druze rudy izmena termina na vodi sam od 21 do 25 avgusta
    1 point
  9. Pravila ponasanja ribe na Pelagicevu su se definitivno promjenila. Ono sto je vazilo prije 2-3 godine kao zlatno pravilo vise ne vrijedi. Ponajvise oko obilnog hranjenja raketom, svaki puta kad oko mene nije bio niko da lupa po vodi dosta bolje sam prolazio. Takodje riba je postala imuna na boile napucane hemijom, ove godine sam testirao svakojake vrste boila i taktike i zacudio sam se koliko se stvari promjenilo.
    1 point
×
×
  • Create New...