Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/2014 in all areas

  1. Zahvalio bi se svima koji su bili i ulepsali ovaj dogadjaj iako su nam najavljivali jako lose vreme . Kisa , vetar , grmljavine i pljuskovi kako su najavljivali nisu mogli da uplase '' napaljene '' sarandzije da posete ovo jezero . Bio je jedan veliki peh za koji nismo znali , a to je zito koje se pominje u predhodnim postovima da se hranilo ( obimno ) nekoliko dana pred samo takmicenje . Sto je i bio uzrok loseg starta takmicenja , kasnije se to popravilo i koliko toliko doslo na svoje mesto . I jos jednom se izvinjavam ljudima kojima je bilo uskraceno posecivanje svojih prijatelja na jezero , izbio je mali problem tokom predhodnih posetilaca gde su posle iz uprave morali da postupe tako . Ukoliko se bude odrzavalo ( a nadam se da hoce ) jos koje druzenje , u razgovoru sa upravom jezera bice reseno hranjenje i posete . Ja kao organizator ( prvo moje organizovanje ) sam prezadovoljan sa ekipama sto su ispali maksimalno korektni i strpljivi do samog kraja . Nadam se da cu i ja pecati na sledecem druzenju , jer ovaj put nisam mogao :-) Zelim da cestitam jos jednom svim ekipama , a narocito ekipama u plasmanu ! P.S. za Dukasa : Za mog druga Dukasa , sledeci put kad dodjes na popravni kad izvuces mesto ispusticemo caskom jezero , uleteti bagerima i izvaditi tih 2-3 cm mulja sa Vase pozicije i ponovo napuniti jezero i pustiti Vas da lovite sarane :-) Bistro do sledeceg druzenja !
    3 points
  2. Ja se druzim sa sarandzijama koji ne hvataju kao ni ja ribu uopste...
    2 points
  3. Ravno naspram pozicije gledajuci u zaliv izmedju pozicija 5 i 6 imas dva spruda. Jedan na nekih 80 m, a drugi na nekih 100 do 110+. Izmedju njih je kanal. Vrlo lagano za naci. Sprudovi su pjescani i tvrdi. Siroki dovoljno. Na daljem pecaj i trpaj slobodno i ocekuj ribu. Som kao i ostala riba mora da se najede ili ga moras popecati ako legne. Trece nema. Isto tako "manji" primjerci se moraju najesti da bi veliki dosao do preostale hrane na spotu. Tamo ima sitne ribe u izobilju, a sam podatak da je riba u prosjeku 14+ govoriti samo jedno! TRPAJ! 10 sarana te velicine na spotu za pola sata nemaju sta da jedu.
    2 points
  4. ajde srki nekukaj nego raspecaj to mesto ,bar jedan 20+ pa onda slike ....nedaj se ...
    1 point
  5. 1 point
  6. Prijava ekipe Loše zabacivanje iz Crepaje
    1 point
  7. nemoj da se mucis da praznis jezero i brujis bagerima,samo nek me ranije pita da im zabacim stapove i eto ribe odma... Dukase legendoooooooooooo
    1 point
  8. svake godine u poslednjih par godina su dva sajma u isto vreme, to rade namerno jer su se neki izlagači pobunili zbog prevelikih cena za zakup štandova na Carp Love. Inače što se tiče sajma sve je klasika i sve već viđeno, internet je ubio pojam sajmova jer sada sve novitete može da se vidi i po godinu dana unapred u najavama na raznim sajtovima i na fejsbuku pre svega. Jedina prednost sajma je to što tamo može da se uzme u ruku Nekoliko puta sam bio na tim mađarskim sajmovima i jedini utisak koji vučem odande je razgovor sa Lee Jacksonom i preeeeevisoke cene. Jedina stvar koju sam kupio je bio džak halibut peleta koji je bio na akciji, ostalo je mnogo skuplje nego kod nas.
    1 point
  9. Okuma je masinica sa kojom imam samo pozitivna iskustva ... dve godine koristim Okuma Distance Carp 60 i nemam nikakvih zamerki . Pre mesec dana sam kupio Shimano Ultegru 10000 XSC i nemogu da kazem kakva je masinica jer je jos nisam osetio kako valja ... Ali Okuma za te novce mislim da je odlicna i da nema bolje opcije u tom cenovnom rangu
    1 point
×
×
  • Create New...