Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/26/2014 in all areas

  1. Bilo je lepo... naporno...,hladno...,cesttao bih jos jednom ekipama USCE i BASTER...na plasmanima...i mojim momcima na izuzetnom zalaganju i naporu koji su ulozili na ovom takmicenju. Takodje cestitke i organizatoru i svim ucesnicima na lepom druzenju. Veliki pozdrav do skorog vidjenja od CT.FENIX.
    2 points
  2. =======KONAČNA LISTA ======== 1.CT BAU BAU---------------------------------------------9-------------------------198,88 2.CT M.M.M.------------------------------------------------5-------------------------158,62 3.CT DUBOKO----------------------------------------------1-------------------------133,14 4.CT VIGI-VI-------------------------------------------------4---------------------------84,82 5.CT DIAMOND---------------------------------------------10-------------------------82,40 6.CT CARP LIDER------------------------------------------6---------------------------79,94 7.CT NOVA PAZOVA---------------------------------------8---------------------------78,02 8.CT COYA---------------------------------------------------2---------------------------67,48 9.CT FRENKI-------------------------------------------------3--------------------------29,46 NAJ RIBA CT M.M.M.----15,04-- =================================================UKUPNO 912,76
    2 points
  3. Imam stapove i mogu da kazem da su za pecanja gde ne treba bacati veliki pva na velike daljine, odnosno pecanja do nekih 80-ak metara, MNOGO, MNOGO dobri. Mislim da se sa njima ne moze bacati na velike daljine. Na ribi su bukvalno SAVRSENI, dril ti i ne treba sve sam odradi. Nisu stapovi za sve vode i nisu stapovi koji bi bili jedini-pored njih moras da imas i neke za pomorandze od pva i za daleke izbacaje. Oni su po meni kao porshe kabriolet-nije za voznju po svim uslovima i svim terenima. Ako mislis da ti to bude jedina garnitura stapova onda to nije to. Mnogi se nece sloziti samnom, ali po meni, za uzivanje u pecanju i po izgledu stapa, mozda broj 1.
    2 points
  4. Ja sledeci put na maradik nosim jedno 2,3 macke pa mozda budem spavao lezeci u satoru ko covek.. ili cu kupiti krevet ne penju se valjda i na krevet cudovista..
    1 point
  5. Iz mog iskustva pogotovo sa zadnjeg pecanja nema leka, sem sator sa podom na zip! I to nije sigurno da nece progristi. Ja sam probao to sa hranom ma ne jeb.. dva posto. Bilo ih je toliko da se jedan cak popeo na mene dok sam sedeo i pricao sa komsijom. Jedan je cak i u kobru usao ( taj je imao par sekundi leta pre smrti). Mada nije to bas tako naivno,mogu da prenesu par zaebanih bolesti,npr Misiju groznicu. Ni malo naivna bolest.
    1 point
  6. 1 point
  7. 1 point
  8. Hahahaha...ovog puta bi hteo da izrazim zaljenje zbog izostanka ekipe CT Aca kobasica sa ovog prekrasnog takmicenja, ali isto tako da pohvalim ekipu Sveti Nikola! Momci su najpozitivnija ekipa koju sam ikada video!!! KRALJEVI!!!
    1 point
  9. to sta ko peca nije lepo da komentarises, jer ne znas... kada ti budes vadio sarane od 10kg jasenovim stapom zabodenim u zemlju a kao indikatore udarca budes koristio najlonsku kesu iz obliznjeg marketa onda te ribe nazivaj sarancicima, ako zelis... znam odlicno sta je divlji saran... to je riba, nije ni voz ni lokomotiva... a kad si vec kod amura da ti kazem da je decko ovog leta izvadio mrcinu od preko 27kg priborom kojim bi se vecina nas naforumu stidela... koliko znam pecalo se i pre pojavljivanja carbonskih stapova, a to sto mi trosimo pare na skupe stapove je nase licno zadovoljstvo i potreba za "sajlom" a saranu bas curi ispod analnog peraja sta pise na blanku. i da ne kvarim temu vise, ako zaista ne zelis da omalovazavas druge kao sto kazes, onda nemoj da koristis termine kada, sarancic i peckanje.
    1 point
×
×
  • Create New...