Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/10/2014 in all areas

  1. Ne treba samo lagat i sve ce biti ok. Cim uhvatim vremena da napunim mini akvarijum vodom i da uzmem kameru i da snimim pa da to sve uploadujem na net, uradit cu to. Cisto da ne bi neko mogao da mi zakaci nesto u fazonu da lazem ili da prodajem muda pod bubrege u onom svom objasnjenju kolegi davidgrujic. A revilo, simpaticno je vidjeti vas iz masterbih-a kako se u odredjenim intervalima javljate na temu. Dobro odabrana komercijalizovana taktika. Ali cisto sumnjam da ste to sami skontali. Imali ste od gazde savjetovanje za takvo javljanje garant.
    2 points
  2. Gledajući razne snimke, naišao sam i na ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=pYqozBrH7wo Deluje mi veoma interesantno. Čini mi se da je dosta praktična i funkcionalna. Nasao sam i sajt: www.xplode.rs Da li neko ima neke informacije o ovoj raketi?
    1 point
  3. Ja koristim Maver Genesis Spod 12ft 5lb,..imam dva komada,jedan za spod jedan za marker,i odlicni su,mora samo jaka ledja i ide odlicno,precizan stap,po meni skroz korektan za te novce!!! Mada je LRS 12ft najbolji spod stap koji sam probao,pola snage ti,pola stap i sa neverovatnom lakocom bacas,stap je zlo!!!
    1 point
  4. sad si matoriji za jos jednu
    1 point
  5. Proizvod je iz Crepaje,prodaja ce ici preko Carp system-a od prvog decembra.
    1 point
  6. Kupljene 3X BIG BAITRUNNER XT-A LC ovih dana ih ocekujem da stignu
    1 point
  7. http://s22.postimg.org/mzvs25qzl/shim.jpg
    1 point
  8. 1 point
  9. 3 x Fox Ranger XTS 13' 3,5 LBS 3 X shimano big baitrunner long cast
    1 point
×
×
  • Create New...