Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/14/2014 in all areas

  1. uz duzno postovanje kolega Goranbilly ako Vi kao moderator to vidite tako ...onda je to tako. Ja licno mislim da svaki post koji pocne sa proizvodima Masterbiha nekolicina clanova foruma izvede iz teme i firmu koja je kod Vas na forumu u komercijalnoj sobi pocinje izvrgavati ruglu i javno blatiti a da to nema veze sa proizvodom koji je i bio tema posta..ako je to uredu onda ok. Ipak Vi ste moderator uz duzno postovanje!!
    2 points
  2. Nisam imao nameru da se umesam u ovu temu ali sada moram. Kolega Dejane ova tema za sada ne narusava pravila foruma ( sem one recenice gde BDELITEE kaze da on nije jajara...) znaci nema psovanja i vredjanja. Ima po neka optuzba ali nismo mi sudije da trazimo dokaze za neke optuzbe. Svako (valjda) pise prema svom iskustvu ili vidjenju. U bilo kojoj temi da neko od nas (moderatora) primeti krsenje pravila to odmah sankcionisemo, tako da se ni ova tema nece razlikovati od drugih. Mislim da bi svi u temi trebalo malo da spuste loptu,pogotovo Limar koji temu dize na neki totalno nepotreban nivo. Vi ako imate nesto izmedju sebe resite to tel ili licno a ne na forumu,posto vidim da se iza ove rasprave valja stosta! Nadam se da necemo biti primorani da zakljucamo temu do daljnjeg.
    2 points
  3. MasterBih dip je tema i zamolio bih sve da se vrate na temu!
    1 point
  4. Hahah ....tema je dip !!!!
    1 point
  5. Moze bez podloski, naravno. Bez njih se je obicno ravno slaganje. U zavisnosti od najlona moze se dobiti kontra konus \_/ pa se dodavanjem podloski moze regulisati zeljeni oblik. Ja sam na moje ultegre stavio one dve deblje da bi dobio konusno namotavanje /_\
    1 point
  6. Stara srpska: "Da komsiji crkne krava!"
    1 point
  7. Pitanje,da li si umakao njihovu boilu???
    1 point
  8. Evo ja da se vratim na temu. Kao sto sam i obecao kolegi da cu snimiti. Da ne bude poslije ja nesto slagao. Inace sam tip koji apsolutno mrzi LAZ! I tip sam osobe koja ce reci u lice svakom ko laze, da laze , ako laze. Nemam sa tim problem. Lijepo se vidi sve. Apsolutno ne postoji i nema efekta plazme, nije bogat bojom niti se dip lijepi za boilu u grudvicastom stanju kako je to prikazano na slikama. Kao i svaki dip, pada na dole i laznim retusiranjem slika je pokusano da se prikaze da se dip razlaze u sve pravce. http://i.imgur.com/G6FUrcb.jpg http://i.imgur.com/sNWPXum.jpg Kao sto sam rekao, sve uredu, ali ne treba lagat krajnje korisnike! I kao sto sam ti odmah rekao, kolega davidgrujic, imas od renomiranijih firmi za te pare bolje stvari po pitanju lovnosti i efektivnosti dipa.
    1 point
  9. Zasto drzis brate boile u torbi godinu dana?! ne ides na pecanje ili ne pecaju ribu? ....igrom slucaja sam bio na ovoj divljoj vodi rijeci Mrijeznici sto kaze Revilo pa me zivo zanimaa dal je i on video ovu reku sa filma? deo reke od nekih 500m,s jedne strane vodopad a sa druge brana,fakticki jezero krcato ribom koje ljudi danonocno cuvaju i poribljavaju kapitalcima,kod nas je takva Debeljaca :-D
    1 point
  10. Kupljene 3X BIG BAITRUNNER XT-A LC ovih dana ih ocekujem da stignu
    1 point
  11. http://s22.postimg.org/mzvs25qzl/shim.jpg
    1 point
  12. Bozo necu da te shvatim pogresno.svako ima svoje iskustvo.samo iskustvo se stice pecajuci.kad imas dovoljno izlazaka kako jednodnevnih tako i visednevnih i to tokom cele godine pa jos i na raznim vodama e to je onda nesto.kolega je trazio savet i ja sam napisao.i smatram sebe merodavnim da napisem tako nesto sobzirom da odkad sam deo test tima Masterbih koristim iskljucivo njihove proizvode.sto u prevodu znaci da imam tacnu informaciju da li je dobro ili ne. Isto tako skrenuo bi paznju.mozda nekog nekog nevoli ali nekog respekta treba imati.dovoljno je pogledati takmicarski kalendar kolege Belog i rezultate ostvarene u prosloj i ovoj godini.ako to nije dovoljan dokaz za tezinu njegove reci o proizvodima Masterbih onda nemam reci.
    1 point
×
×
  • Create New...