Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/2014 in all areas

  1. fox torba 5u1 cim finansije dozvole :-D
    2 points
  2. Kao sto napisah, saglasan... Ali za Adu Safari ili ili neku slicnu vodu gde ti ne treba sve ovo dole navedeno, ili pak na vodu na koju do mesta dodjes kolima... Ali, treba malo da prepesacis, a poneo bi i spod stap, i marker, i drzace i kobru i drsku za meredov i meredov i suncobran i... To znaci da ti treba bar jos 3 pojedinacne?! Ili imas neko drugo resenje?
    1 point
  3. uz duzno postovanje kolega Goranbilly ako Vi kao moderator to vidite tako ...onda je to tako. Ja licno mislim da svaki post koji pocne sa proizvodima Masterbiha nekolicina clanova foruma izvede iz teme i firmu koja je kod Vas na forumu u komercijalnoj sobi pocinje izvrgavati ruglu i javno blatiti a da to nema veze sa proizvodom koji je i bio tema posta..ako je to uredu onda ok. Ipak Vi ste moderator uz duzno postovanje!!
    1 point
  4. Kupujem spod štap sa mašinicom do 60 eura.
    1 point
  5. za 4 dana sator je bolji.
    1 point
  6. Iz mog iskustva pogotovo sa zadnjeg pecanja nema leka, sem sator sa podom na zip! I to nije sigurno da nece progristi. Ja sam probao to sa hranom ma ne jeb.. dva posto. Bilo ih je toliko da se jedan cak popeo na mene dok sam sedeo i pricao sa komsijom. Jedan je cak i u kobru usao ( taj je imao par sekundi leta pre smrti). Mada nije to bas tako naivno,mogu da prenesu par zaebanih bolesti,npr Misiju groznicu. Ni malo naivna bolest.
    1 point
  7. Pozdrav svima. Ja licno obozavam divlje vode i one mi i predstavljaju pravi izazov, a konkretno Dunav. Pitanje dali dlaka ili ne na Dunavu nije dobro formulisano, trebalo bi da glasi kad tj.u koje doba godine bez dlake. Iz licnog visegodisnjeg iskustva sa Dunava priznacu vam da sam najkrupnije sarane dobio na dlaku, ali je bilo perioda godine kad su kolege oko mene cupali kosu i nisu mogli da provale fazon da saran i to solidno krupan za divlju vodu 5-10 kg iskljucivo uzima jedno zrno (starog kuvanog, secerca, cuk...) direktno na udicu. Zasto je to tako neznam ali posle toga bi usledio period kada bi sarani na istim pozicijama uzimali samo boilu a na kukuruz kako god bio prezentovan dolazili bi samo sitni sarani. Ja licno uvek probam bar jedan stap da prezentujem kukuruz direktno na udicu. E tu primenjujem malu caku, tj oblepim taj kukuruz valjkom- noklom bogami onako muski da rasteram sicu a kad lola to vidi da razgoraci oci od radoznalosti, i da pocne da cucla pa kad pocucla (ako u medjuvremenu nedobije kontru) on uzme onaj kukuruz tako krvnicki da stap samo sto neodleti bez obzira dali je spulna odvrnuta ili ne. E sad iz mog iskustva sa Dunava kad primenjivati koji mamac stvari stoje ovako: rano prolece-ubedljivo najproduktivniji je valjak-nokla, prolece pre mresta- jedno zrno direktno na dlaku. Leto tj.posle mresta ako se voda namesti - dlaka (2,3,4 zrna kukuruza, i sad iznenadjenje boila 18mm, 20mm, i veca, u ovom periodu neznam zasto dolaze najkrupniji sarani - podmornice, ali treba sediti na +35 i vitlati sarana, e onda dodje neki glup mrtav period kad mu valjda ni do njega nije, i onda pocetak jeseni, opet direktno jedno zrno na udicu, a pripremate mesto sa boilom, i odjednom pravi sarani jedu samo boilu a sica kukuruz i valjak-noklu. Zimi nepecam. Ovo se iskljucivo odnosi na dunav. Nadam se da sam vam bar malo pomogao. Poz.i duga je zima pa cemo se druziti
    1 point
×
×
  • Create New...