Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/2014 in all areas

  1. Spomb sam bacao veliki i puca i kicma i ruke i sve a ako mislis na opterecenje pa nemozes krmacu na 100+ . A da ne pricam o detaljima da moras ti snagom da radis sa ng dok lrs sam radi a nisam bas da nemam snage . Pisem ovo jer sam imao i jedan i drugi a sad zavisi kome sta legne. A mozda su mi zuljevi jer sam imao utisak da drzim lopatu u ruci i po debljini i po radu.
    3 points
  2. Danas probano,prvi utisak - lako se puni i zatvara jednom rukom,stabilno i poprilicno daleko leti,otvara se perfektno,lagano ide nazad cak i lakse od spomba i nema onog mrsenja strune koje se cesto desava izmedju dva dela kod spomba,ne tone.20-ak grama je tezi od Spomba ali mislim da to ne smeta ni malo,ostaje samo da polozi ispit kvaliteta izrade(koliko ce potrajati),a za ostalo kapa dole za ljude koji su ovo napravili i usavrsili.
    3 points
  3. Nema raspravke nikakve vec misljenja i ne lezi svakom isto. Ja iznosim iskljucivo po onom sto sam imao i isprobao i ono kako meni se pokazalo . Lrs je meksi i tanji i elegantniji a ng deblji kruci i tarabast. I sa jednim i drugim sam dostizao iste daljine stim sto mi lrs cak mislim i malo dalje bacam jer napravi polugu i jos izbaci sam i naravno mi je lakse raditi sa njim . To je moj zakljucak a ko ima drugaciji neka iznese opet kazem ne odgovara svima isto.
    1 point
×
×
  • Create New...