Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/03/2014 in all areas

  1. Ha, ha, ha. Sajla na Miki......sad vidim to je nesto kao IN.... Mozda mi je tek sad jasno....Odem prvi put tamo na poz.10, i prva tri bacanja blamaza, sva tri preko sajle, jer mi mangupi rekli da mora tamo blizu. Ja ono.....gledam levo desno....dal je mnogo ljudi videlo...nije mnogo samo skoro celo jezero haha. Ziv blam me obuzeo, gledaju ljudi, mislim se u sebi sad se smeju kao ludi. Normalno ja kidam, a ono kao za k...c nece sistem da pukne, celu sajlu povlacim, cak se i Kule....cudio....smejao, pa kao ono....ej Biseru pa koji je to najlon jeb...te? Aliiiiiii sad je meni jasno.....ja sam u stvari bio IN.......!!!! Pa...., koji ste vi mangupi.....-
    3 points
  2. Ziv je i zdrav pitaj ga,mislim da ga renta
    1 point
  3. Jeste, sad si ti dosao tamo i prebacio sajlu. Ne ide to tako. Mora da dodjes da ne mozes da dobacis do sajle, uclanis se na sve domace strane forume, posle iscitavanja 2 hiljade strana i potrosenih 5 hiljada radnih sati na zavrsavanje saranskog fakulteta onlibe shvatis koju opremu treba da kupis, onda jedes leba i parizera 2 godine, onda kupis stapove i masine i svu pratecu opremu, kupis 50 kg raznih boila i jos 50 kg zamesis sam, prsnes jedno 2.500 evra na sve to, E ONDA dodjes na Miku i smeskas se u svojoj delux stolici jer ostatak jezera gleda nadrkane stapove i tebe koji prebacuje sajlu bez da zapinje ko seljak ... i nista ne upecas taj dan, ali zato sajlu prebacis ko iz sale. Ne moze drugacije, stoga te molim ne siri neistine , kao bio ti prebacio sajlu....
    1 point
  4. Jbte, Mita I Korupcija su svugde prisutni?! Ja nikad ozbiljniji bio nisam! A Vlada, za njega si u pravu... Vrlo je neozbiljan!!! I meni je to pocelo da smeta... Sto se daljine "Sajle na Miki" tice, to ce valjda ovi "sajlasi" najbolje znati? Pretpostavljam u metar!
    1 point
  5. Jel ga je prodao ? Treba mi za jednu tacku za novogodisnju noc
    1 point
  6. E sad za kaznu ces morati da prodjes dodatne testove da bi se prikljucio ekipi!
    1 point
  7. Ovo nije niti za komentarisanje!
    1 point
  8. Ovo sam bolan uzeo. http://www.freetime-ribolov.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/__amac__RY_B_330_516d71682db60.jpg Ovakav kao na slici. Identican.
    1 point
  9. Tare pitao si dali je kod nas u Srbiji potrebna registracija gumenog čamca. Jeste i bilo koje vrste drugog plovnog objekta i to svake godine kao i putničko vozilo. Dužina plovnog objekta ne utiče na to dali treba ili ne treba registracija, utiče samo na veličinu poreza koju ćeš platiti prilikom registracije, jer ima više kategorija, čamci ispod 5m, duži od 5m. To bi bilo kao kad bi imao Fiću koji je mnogo kraći od Mercedesa pa ga zbog toga ne treba registrovati.Registracija ujedno služi da bi dokazao vlasništvo nad plovnim objektom da nije na primer ukradeno.Za upravljanje plovnog objekta potrebno je (Uverenje - Certifikat o položenom stručnom ispitu za sticanje zvanja upravljača - rukovaoca čamca),napisano i na Engleskom jeziku jer je priznata kao međunarodna, u prevodu vozačka dozvola. Po novom zakonu koji je trenutno u izradi biće potrebno vađenje lekarskog uverenja, polaganje pismeno i usmeno pred komisijom, obavezan ispit iz prve pomoće kao i praktični deo na vodi (prilaz kao i odlazak sa pristana). Ovo je ujedno i odgovor za sve one buduće ljude koji imaju nameru da kupe čamac i snjim se upuste u plovidbu, to što nekog nije do sada zaustavila rečna policija ne znači da ne morate sve ovo imati.
    1 point
  10. Posted 24 April 2014 - 06:23 PM Stapovi su bolest,ja ih imam vec dve godine,bas Genesis Extreme 3,90 3,5Lb +50,..teski su negde oko 400gr koliko se secam!? Znaci nema boljih za te pare druze!!! Spro RT novi je malo dete za Maver Genesis,kolega ima RT i zid blanck-a je toliko tanji i laksi od Genesisa,da cim ih uzmes u ruke,protreses i uporedis na licu mest, vidis koliko je Genesis jaci i pouzdaniji,prvi utisak je takav,veruj mi! Kao bacacki stap je odlican,kada naucis da bacas sa njim mozes mnogo velike daljine da dobacis,a na ribi se odlicno ponasa,..da ne ispadne da sada hvalim toliko te stapove zato sto ih ja imam,ali svako ko ih je probao i ko ih ima ako je samo iskren reci ce ti isto,daleko su bolji i jaci od mnogih skupljih poznatih firmi. Ali mislim da ces ih tesko sada naci,a ako mozes uzimaj odmah i ne pitaj za cenu,meni je krivo sto nisam uzeo bar jos dva komada u rezervi. Sa moje strane cista preporuka,nikako ne mozes da pogresis sa njima.
    1 point
×
×
  • Create New...