Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/04/2014 in all areas

  1. Pozdrav svima. Evo lepih vesti sa ovoga jezera.1.12.2014 ubaceno je 124 glava prosecne tezine 15,5Kg. Ta noc ce se pamtiti.Doslo je vise od 35 prijatelja jezera da pomognu i da prisustvuju tom cinu. Najveci saran je tezio 23,5Kg.Najvise ih je bilo izmedju 14-18Kg.Milina ih je bilo videti.I jos nesto svi su sarani tagovani tako da ce se u buduce tacno pratiti njihov rast. Vreme nam bas i nije bilo naklonjeno vetar je duvao/ne kao u banatu/a kisa je lila sve vreme.Poceli smo sa ubacivanjem riba u 22sata i celu noc smo radili.Uskoro ce biti i fotki kao i video zapisa sa tog dogadjaja..Pozdrav.
    3 points
  2. http://i.imgur.com/MilNeYV.jpg http://i.imgur.com/RWiZOkY.jpg http://i.imgur.com/QxIXyjE.jpg http://i.imgur.com/zojgFNS.jpg http://i.imgur.com/lClAuPF.jpg http://i.imgur.com/3oEvmDK.jpg http://i.imgur.com/QiFcitZ.jpg http://i.imgur.com/oIrlZPb.jpg Bistro mala raja
    1 point
  3. Malo se pecalo.... http://i.imgur.com/Hk3OI0K.jpg http://i.imgur.com/Ou2ghCU.jpg http://i.imgur.com/4WkcVNK.jpg http://i.imgur.com/1VnOJfy.jpg http://i.imgur.com/SGSLapr.jpg http://i.imgur.com/xiGe0oi.jpg http://i.imgur.com/tFbCE7u.jpg http://i.imgur.com/nKKBTfO.jpg http://i.imgur.com/bM5ykeh.jpg
    1 point
  4. Hvala Bogu pa na Pelagicevu nema sajle, kako bi se tek mi kurcili ko ce do sajle i nazad, a Biseru? hahahahaha
    1 point
  5. @orca Samo bez dezinformacija ... Kada bude razloga za pricu, tada cemo pricati.
    1 point
  6. Molim vas,ovaj debeli sremac je nerelevantan za diskusije na forumu.Mora da ima mnogo ne prespavanih noci zbog jednog divnog andjela kojeg je skoro dobio.Kakve veze ima moj auto i otvorena vrata za diskusiju o maradiku. Iskljucite ga, a i njegovog kuma ne bi bilo lose da iskljucite inace ode mast u propast ovde :-)))
    1 point
  7. I to bandera za dalekovod 20000 volti
    1 point
  8. Uzmite u obzir da je Paponja visok ko bandera, pa je svaka riba u njegovim rukama veca no sto se cini. :-) Prelijepa riba!
    1 point
  9. Posted 24 April 2014 - 06:23 PM Stapovi su bolest,ja ih imam vec dve godine,bas Genesis Extreme 3,90 3,5Lb +50,..teski su negde oko 400gr koliko se secam!? Znaci nema boljih za te pare druze!!! Spro RT novi je malo dete za Maver Genesis,kolega ima RT i zid blanck-a je toliko tanji i laksi od Genesisa,da cim ih uzmes u ruke,protreses i uporedis na licu mest, vidis koliko je Genesis jaci i pouzdaniji,prvi utisak je takav,veruj mi! Kao bacacki stap je odlican,kada naucis da bacas sa njim mozes mnogo velike daljine da dobacis,a na ribi se odlicno ponasa,..da ne ispadne da sada hvalim toliko te stapove zato sto ih ja imam,ali svako ko ih je probao i ko ih ima ako je samo iskren reci ce ti isto,daleko su bolji i jaci od mnogih skupljih poznatih firmi. Ali mislim da ces ih tesko sada naci,a ako mozes uzimaj odmah i ne pitaj za cenu,meni je krivo sto nisam uzeo bar jos dva komada u rezervi. Sa moje strane cista preporuka,nikako ne mozes da pogresis sa njima.
    1 point
  10. Kobaja, Kako se zove to cudo od tehnike, objasni nam.... Jel to prodaju samo u Nemackoj....
    1 point
×
×
  • Create New...