Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/08/2014 in all areas

  1. ma salim se naravno...samo pitanje je bilo kako baciti sa obicnim stapovima a svi odma na sajlu i neke skupe stapove,nazalost zato niko nista ozbiljno i ne pise jer je svaka tema osudjena na propast i sve zavrsi sa nekom sprdnjom i omalovazavanjem nekoga ko je nesto ozbiljno napisao.Koliko vidim vecini su daljine od 120-150m uobicajene za pecanje,za mene je to pakao od pecanje i pokusavam da ih izbegnem kada god to mogu i gde je dozvoljeno koristim camac za razvlacenje.Ko je pecao na velikm daljinama zna o cemu pricam i nije poenta samo zabaciti daleko treba to biti i precizno,kad promasim mesto koje sam zamislio treba vratiti ceo sistem nazad pa zabacivanje ponovo sve dok ne padne gde hocu...e to je pakao od pecanja...ali naravno nekad mora i tako
    2 points
  2. Ostavite vi stapove vratimo se na sajlu i kako do sajle sa pva velicine vece mandarine:)
    1 point
  3. Free spirit ima svoj fazon i to se koliko vidim godinama ne mijenja. Nema sminkanja posebnog,samo goli karbon i poneki onako lijep detalj na ringlama. Dalje, ti uzmi pa kupi taj RH Dream maker i ja cu uzeti svoje Free Spirite. Idemo na pecanje gdje ima velikog sljunka na obali. Ja komotno svoje stapove ostavim na svakom mjestu dok ces ti dobro razmisliti gdje da stavis te svoje cuvene stapice. Mozes ti i da stavis njih, nije problem ali je fazon sto ce nakon tog ribolova da budu kao da su prosli ratiste 1943. na rijeci Volgi, a ne da su bili na pecanju. Da se razumijemo nesto, svi ali ama bas svi, su krenuli da kopiraju Free Spiritov rad sa stapovima (goli karbon). To prije nije niko radio. Taj sminkeraj od lakiranja stapova moze da uradi svako ko se bavi time. Ovo dugo godina sto radi Free Spirit je bio samo san mnogih pa i to Dream Makera!
    1 point
  4. Govorim prijatelju o iskljucivo MOJIM amurima koje sam dobijao na pomenute mamce i ne vidim sta je tu sporno. Sve sto je napisano je tacno jer ja nemam razloga da nekog baronisem. Sto ne znam i ne odgovaram ali sto napisem je u najboljoj nameri i iz licnog iskustva a ti slobodno komentarisi sta po tebi ne valja. Zato smo tu.
    1 point
  5. Fox Royale XXL Euro Dome, odličan http://i59.tinypic.com/1449uet.jpg
    1 point
  6. Amur je biljojed i najcesce uzima kukuruz a od boila neku od zacinskog bilja tipa anis mada uzima i voce.
    1 point
  7. http://s24.postimg.org/51jwjjt2t/image.jpg http://s11.postimg.org/fteq83uc3/image.jpg http://s28.postimg.org/lubzrzcn1/image.jpg http://s22.postimg.org/nu6xiwonl/image.jpg http://s17.postimg.org/6feo1qngf/image.jpg Evo nekoliko slika ove prelepe ribe koja je dosla sinoc oko ponoci na solo boilu spostvene izrade.Bilo je jos sarana ovih dana od 10 kg do 17 kg ali ovaj saran je slag na tortu za ovu sezonu.Ako nekog interesuje mamac solo ( 18mm) boila . udica covert muga br 6, stap Harrison Balista 3.9 i 3.5 libre, masinica shimano long cast i najelon 0.26 sufix Veoma mi je drago sto je ova riba da kazem nepoznata bar nije lovljena zadnje cetri godine tako da daje mnogo vecu draz i neizvesnost za buduci ribolov.
    1 point
  8. Imas sredstvo za to od raznih proizvodjaca. To je ustvari Poliuretan (PU) u tecnom stanju. Ja u rezervi imam od firme Gear Aid, a zove se Seam sure Water based Seam Śealer. Ukucaj to na Google naci ces. Ukucaj samo Seam Sealer i videces od raznih firmi. Kao rezervo resenje, uzmes malo silicona i istopis ga sa petroleom u nekoj metalnoj posudi, onda to mesto premazes, a i svuda gde su savovi popustili.
    1 point
  9. Ja vec koristim godinama Star Baits Barooder Duo Bivy,... Sator dobrog kvaliteta i dobre cene , pogotovo sto se tice vecih satora,... http://i43.tinypic.com/33lmkxx.jpg
    1 point
  10. Nash double top extreme MK2 two man-Majka http://oi48.tinypic.com/zin8g9.jpg http://oi49.tinypic.com/k98qq.jpg
    1 point
  11. Sator stvarno dobro izgleda. Ovo sad lici na pravu temo o satorima. Evo satora koji ja koristim jrc sti defender2man oba platna su mu po 5000mm... nesto manjih dimenzija nego prologic.
    1 point
  12. Koristim Prologic New Green deluxe dome 2 man sa prekrivkom, vise nego kvalitetan shator za ove pare i veomaaaaaaa komotan za moje potrebe..U paketu je sa winter skinom.http://img37.imageshack.us/img37/8503/5485658.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...