Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/14/2014 in all areas

  1. Evo jedan provereni jednostavan mix koji je meni lepo pecao ove cele sezone. Malo da osvezimo temu, i za sve ''gundjalo'' kolege koji samo stavljaju negativne komentare po ovom forumu da dam podsticaj da pokazu nesto jer nije nista lose kad pomognes nekom. Sto vise kul je, probajte SBS Catcher mix Tutti Frutti 1kg 28 ml Multimino Nutra 20g GLM Melegb 6g hc1 Nutra 3ml sweetner Nutra 5ml tf Richhworth 8 kapi bergamot oil Nutra 10 jaja.
    5 points
  2. Lepo vreme ,riba lepo radila,a Valentin kao pomocnik se nepominje Bravo Laki
    2 points
  3. Danas riba odlicno radila Evo jednog od 7 komada http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/2f76069628b.jpg http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/0f40b5e1e36.jpg Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока
    2 points
  4. Jeste lepa ali samo to simano je simano
    2 points
  5. Za onoga tko ne zna za bolje apsolutno se slažem
    1 point
  6. zakonom je zabranjeno odneti i sarana kuci veceg o 5 kila pa se nosi.a ovo je kapitalni primerak i niko te nece kazniti ako ga vratis nada je to ljuckije nego ka stavljati na tamic.pa ako je korov sto se svi slikaju sa njim.zakon se samo postuje kad nesto nemora da se vrati a kad je ribolovac DUZAN da vrati onda je tu negde i dzak i stangla.
    1 point
  7. Pitanje ti je kao prvo skroz bez veze. Zasto,pa zato sto ti pitas druge da ti kazu kakvi su stapovi koje ti koristis i ti usput dajes odgovor zavrsavaju posao. Pa ako ti zavrsavaju posao sta cete ti onda saveti ili bilo sta drugo. Ako ti valjaju onda su dobri ako ti neodgovaraju onda nisu,neznam sta bi hteo da cujes od drugih?
    1 point
  8. NXG Combi Rig Pouch http://trakkerproducts.co.uk/images/products/NXG_Combi_Rig_Pouch.jpg
    1 point
  9. Auuu rodjaci ... a ja sam mislio da sam ja lood
    1 point
×
×
  • Create New...