Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/20/2014 in all areas

  1. Nema tu puno price, nazalost. Na ovom snimku vidimo, ono sto je vrlo cesta pojava na vodama, pa cak i od onih koji "vole" sarana. Recenica, domacin je trebao skrenuti paznju i slicno..... Pa zar stvarno treba skrenuti paznju nekom da ne radi ovo. Jbg....to je kao ono....vlasnik prodavnice je kriv sto nije skrenuo paznju ljudima da ne smeju da kradu....u njegovoj prodavnici. Korisnik jezera je kriv sto nije rekao pecarosima da ne ubijaju ili kradu ribu? Treba ici izmedju pecarosa pa ih upozoravati da ribu nesmeju nositi za skrge i sutati nogama.....pa ima li vise smisla, dokle ovo ide....? Cuvari na jezerima trebaju da idu uz svakog SPORTSKOG RIBOLOVCA pa da mu koriguju ponasanje? Ali bas sam popi...deo Dokle ce se u ovom narodu zamenjivati teze
    3 points
  2. Znaju ovi koji su bili na tom varalicarskom kupu vrlo dobro pravila na jezeru,koliko puta treba da im neko skrece paznju na ista?Jova je poprilicno usamljen na jezeru,to jeste problem ali nije nase da se time bavimo,nase je da se tamo ponasamo kao ljudi a ne kao kreteni.Mi sami treba da cuvamo blago ovog jezera.neka nas je bar pola savesnih koji ce reagovati na bahatost pojedinaca(pozvati Jovu cim se uoci da nesto nije kako valja) i problem resen-imacemo vise nego dovoljno cuvara.
    2 points
  3. hteo da odustane sa pola testiranja,pa smo morali da ga vezemo...
    2 points
  4. hahahah oce da odustane sramota evo jedna fotka iz mladosti
    1 point
  5. A sto je lik svezan ko mali cuko? Kakve li je testove mogao da prodje?
    1 point
  6. ok,javio mi se "boza rus" ima 16 godina isto nema spod pa cu njemu dati!!!
    1 point
  7. Kakva sramota,neverovatno da se neko hvali sa ovakvim delom.Aj za skrge prvo pa onda malo nogom,posle ne znamo sta se desilo ,pominjali su i pladanj . Jezero je u Evropi poznata destinacija po ovakvim saranima,meni licno najdraze,kako ga sacuvati,molbom da se bolje pazi da do ovakvih stvari ne dolazi?Hoce li to pomoci?Ako hoce evo ja cu prvi----MOLIM ZA MILOST u ime ovih divnih riba iz Pelagiceva!!!!!
    1 point
  8. Danas probano,prvi utisak - lako se puni i zatvara jednom rukom,stabilno i poprilicno daleko leti,otvara se perfektno,lagano ide nazad cak i lakse od spomba i nema onog mrsenja strune koje se cesto desava izmedju dva dela kod spomba,ne tone.20-ak grama je tezi od Spomba ali mislim da to ne smeta ni malo,ostaje samo da polozi ispit kvaliteta izrade(koliko ce potrajati),a za ostalo kapa dole za ljude koji su ovo napravili i usavrsili.
    1 point
  9. Vala... http://s25.postimg.org/wqpd5m1in/IMG_5230.jpg ali sredice to moderatori. Nedavno sam slikao njihovu reklamu... http://s25.postimg.org/uanjrrjfz/Moderatori.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...