Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/2014 in all areas

  1. 3.6m je skroz ok za camac jedino se treba onds odluciti za modele sa sto kracim rastojanjem od dna stapa do haltera. Zbog kontre a i lakseg rukovanja. Jer ako riba krene da vozi u krug oko camca i treba se premestati sa jedne strane na drugu dugacka drska moze i te kako da smeta. A da ne pricam o ekstremnim situacijama kad riba prodje ispod kanapa od sidra ili ispod drveta za koje je vezan camac... tu je kraci stap u velikoj prednosti. Idealno bi bilo otprilike stap od 11" to bi dalo najbolje od oba sveta. A onaj ko je skeptican prema kratkim stapovima neka pogleda na koje stapove peca jedan od najvecih sarandzija svih vremena Steve Brigs na svojim cestim ekspedicijama na Rainbow lake, koje vazi za jednu od najekstremnijih i najtezih ribolovnih destinacija. Ima filmova na youtube koliko hoces. I kakve ribe covek vadi na stap od 10" Nash Scope. Samo u Srbiji se svi loze na 13" 3.5lb, nigde drugde. Takav stap u camcu je cist problem, nikakvu prednost nema apsolutno.
    2 points
  2. Ne vidim poentu kratkih stapova na camcu,ja kad pecam na Dunavu ili Savi koristim Fox 3.90 i to je pos'o ...
    1 point
  3. Jbg..... Dok se ja zabavljam gledajuci video klipove i stare slike, covek ode i peca. Stvarno sam se ulenjio
    1 point
  4. Dobra ideja izrodila dobru temu za čije otvaranje idu pohvale na račun autora. Objave ulova taman pomažu da prazni dani na ličnom pecaroškom kalendaru prolete što brže. Zato bi valjalo da se kolege još više hvale svojim ulovima od priloženog jer time čine pauzu kraćom. Bistro!
    1 point
  5. fast water je najbolji na svaki forum!!!
    1 point
  6. Zasto na ovaj forum mora uvek prologic da bude najbolji stap,najlon,udica........ Marketing je cudo.
    1 point
  7. DAM neprevazidjen, serija iz 1991. godine
    1 point
  8. druzenje je bilo super ...nego tasin opet peskiri i biznis ....cak je i stap poneo da se hvali i 5 kom . boila ....ocigledno mu nisu dobro objasnili rec druzenje pa on krenuo ko na vodu :rofl: :rofl:
    1 point
×
×
  • Create New...