Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/05/2015 in all areas

  1. Prijavljeni takmicari 1.Milan Ignjatic-Becmen (Sva cetiri kupa) 2.Petar Zigic-Jakovo (Sva cetiri kupa) 3.Dragan Jovanovic-Jakovo (Sva cetiri kupa) 4.Damjan Vidakovic-St.Pazova (18-19.04.2015) (22-23.08.2015) 5.Slavoljub Markovic-Jakovo (Sva cetiri kupa) 6.Vlatko Petrak-Boljevci (Sva cetiri kupa) 7.Ivan Macika Macak-Becmen (18-19.04.2015) 8.Slobodan Nikolic-Brestac (Sva cetiri kupa)
    2 points
  2. Imao sam Rengera,pa par sky podova i sada opet skypod,jednostavno to je za mene no1 rod pod na trzistu,a sto se tice srednjeg swingera to sam rijesio sa dva zgloba black label i sada izgleda ovako Jos bi dodo da sam odradio od buzer bars 4-kombinaciju za 3,4 ili 5 stapova te ga presvuko carbonskom folijom i to je to!!
    1 point
  3. Sky pod i Ranger pod su jednostavno legende,narocito Sky,mislim da tu ne treba komentar.Da talijani ne napravise ono cudo ceo zivot bi pecao na jedan od ta dva.
    1 point
  4. Etalon za saransku masinicu,nejbolja borbena kocnica,dril,do sada.sve sem tezine je savrseno.Pet godina sam pecao sa Infinity,sad imam Basia surf,lepe ,lagane,mocne ali kad vidim Infinity,uzmem je u ruku kao da sam se vratio kuci.Jesu ove dobre,neosporno i bolje ali....ko zna jednog dana kad me prodje ludovanje mozda se ponovo vratim kuci.
    1 point
  5. Ako je to tako onda su se ovi stvarno pravili englezi
    1 point
  6. Trebaju,apoen od 5 ili 10e
    1 point
  7. Ako sam dobro razumeo milanceta na Fox-u je to uradjeno kao na slici 1, a na ostalim koje si skracivao kao na slici 2. Ispravi me ako nisam dobro razumeo
    1 point
  8. moze i ovako... ">http://http://i61.tinypic.com/6sqsjq.jpg
    1 point
  9. OTVARANJE SEZONE Ribnjak Becmenska Bara CARP CUP RIBOLOVAC 28-29.03.2015 ORGANIZATOR JE OBEZBEDIO RUCAK ZA SVE TAKMICARE POSLE TAKMICENJA U Restoran Ribolovac JAKOVO емотикон smile
    1 point
  10. nadam se da imas dobar sator :good: ;)
    1 point
  11. pre neki dan smo sredjivali jezero i opet smo našli BRDO pokidanih šokpredveza od upletene strune (kanapa) i leadcore sisteme sa olovom na sebi! Sada opominjem sve kolege i opet napominjem da je strogo ZABRANJENA UPOTREBA UPREDENIH STRUNA I LEADCORE SISTEMA na jezeru, svako ko se ne pridržava pravila biće mu zabranjeno pecanje!!!
    1 point
×
×
  • Create New...