Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/07/2015 in all areas

  1. Do sada dogovor je postignut sa: Carp Liderom Tomicem-Basijana Ribolovac Jakovo
    3 points
  2. Dogovor oko najave takmičenja je postignut i sa Robolovac Jakovo!
    2 points
  3. Dogovor oko najave takmičenja je postignut i sa Robolovac Jakovo!
    1 point
  4. A mozda zaboravim i da ih ukljucim , znam li Uopste firma Flajzar radi dobre signalizatore, imao sam tu mogucnost da na vodi probam sve njihove modele !
    1 point
  5. ">http://http://i57.tinypic.com/2dcfq8h.jpg
    1 point
  6. ">http://http://i57.tinypic.com/29g08s5.jpg
    1 point
  7. soja brasno 200gr zdrava hrana psenicni griz 200gr zdrava hrana kukuruzni griz 150gr zdrava hrana pticija hrana 200gr (crvena za kanarince jajcana)-pet centar NBGD mleko 150gr (panto za telice) - Poljoprivredna apoteka konoplja 100gr (pecena u rerni) -golubari 2 velike kasike pivskog kvasca 2 male kasike stimulator jagoda VDE zasladjivac po izboru 1 mala kasikica soli 2 ml aroma DT jagoda Proste stvari su oduvek radile dok se nama ne povecaju apetiti i ne pojavi zelja za jos, pa sa tim i nesigurnost.... ovo je boila koja lovi i na divljim vodama odlicno kao i na komercijalama pa ti savetujem dok se ne razbolis kao i vecina drzi se ovoga i slatko ces se napecati....
    1 point
  8. nutrin je skuplji jer debeli Bill kad ode na Novi Zeland da roni i skuplja velike zelenousne školjke potroši više boca sa kiseonikom jer je debeo ko mečka, a i treba mu više tegova za oko pojasa da ga drži na dnu dok skuplja. A Zoki je više ovako atletske građe pa je njemu lakše, onda njegov može da bude jeftiniji.
    1 point
  9. Nekad: Ranac na ledja,futrola sa 2 Germine jednim teleskopom sa Rival masinicama i Petljas. 2L vode ,pola hleba paradajz i jetrena pasteta u konzervi. Skuvan kacamak za hranilicu,ustajanje u 04h busom do Pancevackog mosta pa Lastom 40min do Sakula. Onda od crkve nekih 3km pesaka i tako skoro svaki drugi dan. Posle skoro mesec dana prvi saran od max 2kg sreci nigde kraja. Danas Pun auto stvari ,rod pod ,signalizatori,10 vrsta boila,20 vrsta popupova dipova... spod stap raketa,kofa spod mixa,sunce da ti mozak provri,ladovine ni za lek. Kraj dana pakovanje min 2h,pomesana osecanja da li je malo 10 sarana u proseku teski 10+kg. Autom do kuce pa onda opet nosi tu istu gomilu NEPOTREBNIH stvari.... Nekad: MNOGO VISE SLOBODNOG VREMENA Sad: Veliki apetiti i izgubljen pojam o dobrom pecanju!
    1 point
  10. Tačno tako.Zapitaj se samo koliko si puta i ti sam komentarisao nešto što si samo video na internetu.
    1 point
×
×
  • Create New...