Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/23/2015 in all areas

  1. Poštovane kolege, evo konačnog spiska klubova koji su prijavili ekipe za Državno prvenstvo 2015.g.: 1. KSR "Banat" Zrenjanin 2. KSR "Eko Karp" Mladenovac 3. OOSR "Mlava" Petrovac na Mlavi 4. USR "Saran" Srbobran 5. SRD "Kečiga" Sremska Mitrovica 6. USR "Milorad Pavlović-Mića" Mladenovac 7. USR "Saran" Kikinda 8. OSR "Smuđ" Požarevac 9. USR "Zlatni Karaš" Vrbas 10. USR "Meleg Bait" Novi Sad 11. KSR "VIP" Beograd 12. USR "Saran" Bečej Svi prijavljeni Klubovi su poštovali zadate uslove i rokove. Podsećam prijavljene ekipe da je rok za uplatu članarine ŠA SSRS i ostatka kotizacije naj kasnije do 10.04.2015.g. Dopune ili izmene sastava prijavljenih ekipa je dozvoljena do 31.03.2015.g. Takođe podsećam da su prijavljeni Klubovi u obavezi da podmire članarinu SSRS i da licenciraju prijavljene takmičare. Pre prvog kola lige će biti održan sastanak predstavnika svih prijavljenih ekipa sa sudijskim timom i predstavnicima ŠA SSRS kako bi Državno prvenstvo proteklo što skladnije. Vladimir Radojičić Predsednik ŠA SSRS
    2 points
  2. Mislim da ova sprava ne moze biti savrsena ako je neko ne prepravi ili doradi,Englezi nemaju pojma kakvi su genijalci na ovim prostorima BREE.Nas covek cim vidi neku spravu on tacno zna gde je greska,prepravi,doradi i to onda bude savrseno BREE.
    2 points
  3. Da se nadovezem na ovo,ove zime isto mereno na livadi kada smo probali nove stapove cc30 12 ft 3.5lb sa okumom longbow 60(koja ima vidno manju spulnu od 65),0,27 najlon+sok,samo olovo je islo na 135m,uz dobar bocni vetar koje pravio stomak od najlona jedno 15m..sok je bio bulldozer 0.50 verujem da bi sa strunom bilo jos bolje..moze se i sa njima lepo zabaciti..naravno zavisi i od bacaca ovo zabaci moj brat,ja sam talenat za te stvari budem kraci od njega i po 20m..
    2 points
  4. Ma bre Maradik je keva!
    1 point
  5. Stvar ukusa!Par godina koristim Technium i zadovoljan sam istim,ali sam u petak namoto novi soft steel jer mi izgleda primamljivo,a na rezervne spule vjerovatno cu probat ovaj Prologic novi,pa nakon toga mogu rec sta je meni ostavilo dobar utisak!Za sada je technium vrh bio za mene,al svaka promjena je dobrodosla.
    1 point
  6. probaj ovde https://kickass.unblocked.pw/usearch/carp%20simulator/
    1 point
  7. Kod nas se slatko kusa a "PROBAMO "sve redom kako radi I funkcionise Lebe mekani
    1 point
  8. Ganicu,nije to slatko da se proba lebe mekani
    1 point
  9. Te bandere su montirali pijani Rusi
    1 point
  10. Longbow 65 koristim vec 8 sezona i mogu ti reci da za te pare masina je fantasticna. Za sve ove god ni jedan jedini problem nisam imao cak ih nikad nisam ni nosio na ciscenje i podmazivanje. Jedina mana po meni je spulna, da ima siru spulnu ja je nikada ne bih zamenio,dokazao sam da me sirina i oblik spulne krati u zabacaju bar za 15m sto mi u nekim situacijama mnogo znaci. Ako pecas na manjim daljinama ( do 100m) masina ce te sluziti odlicno! Ponavljam ovo pisem na osnovu dugogodisnjeg licnog iskustva!
    1 point
  11. Ovaj forum je cudo. Ljudi na ovom forumu puno puta pogresno shvate i onda pripisujuci tu misao (usput pogresno protumacenu) idu u dalju raspravu. Izgleda da ja dzaba pisem po nekoliko puta. Nisam napisao da je najlon najbolji niti da je bolji od nekog drugog najlona i nisam to izricito tvrdio. Napisao sam samo to da je odnio ozbiljnu nagradu. A takve nagrade da dobijes, valjda postoje neka testiranja za to. Ovaj najlon je testiran duze vremena. Uzmi pa vidi video recimo kada ćelavac iz Prologica i Englez pecaju na rijeci i promovisu stapove Fast water, na spulnama je taj najlon. Ako se ne varam mislim da o njemu nisu ni rijeci rekli. Isto na Joci pecaju na njeg i testiraju ga. Nije ni on samo napravljen i tek onako pusten u prodaju i eto ga pokupio nagradu.
    1 point
  12. @ A DA LI JE NEKO IKADA EKSPERIMENTISAO NA SVOJ NACIN BEZ VEC SPREMLJENIH MIKSEVA Od 1998.godine pecam na svoje mikseve. Ponekad sam probao sa gotovim, pa nešto kao dodavao i eksperimentisao, ali se uvek vraćao svojim. Promenio sam na stotine recepeta i složenih sastojaka i uvek nanovo shvatao da to sve baš i nemora tako. Mislim da je osnovna poenta u poverenju u nešto što se složi u miks i napravi bojla. Kada se stekne sigurnost u sopstveni miks, sve ostalo dolazi samo po sebi. Napisaću jedan jednostavni: Pravljenje baze za nekoliko narednih mikseva: 1,5 kg sojinog brašna 2 kg kukuruznog brašna 1,5 kg heljdinog brašna 1 kg pšeničnog griza 0,3 kg mleko za telad u prahu 0,3 kg pšenične klice nepržene 0,3 kg surutka u prahu 0,3 kg uljane repice. Smestiti u kantu i koristiti po potrebi u svojstvu bindera. Jedan miks: 60 % prethodnog bindera 15 % ribljeg brašna (varijanta po volji) 5 % nekog mlečnog proteina (80-90% proteinske vrednosti) 7,5 % samlevene zrnaste ptičije hrane 7,5 % mešane žute i crvene jajne ptičije hrane 2,5 % Haitcovog robin reda 2,5 % krilovog brašna Hemija: Hemijom se puno nebavim i neeksprimentišem, Standardno: Mesno-voćna aroma ili mesno-mlečna aroma, atrakt, ulje i zaslađivač.
    1 point
×
×
  • Create New...