Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/2015 in all areas

  1. Do sada prijavljene ekipe su: 1.CT Mladenovac 2.CT DOD Enterijeri 3.CT Frend carp team Svilajnac 4.CT Meleg bait Dukas Academy 5.CT Carpologija BG 6.CT Carpologija NS 7.CT Exyucarp 8.CT Boban Matori NBGD 9.CT Sky klub 10.CT Životinjsko Carstvo 11.CT Vukovi Leskovac 12. CT Apokalipsa Velika Plana 13. CT Baka Baka i Sajmon 14. CT Eko Carp
    4 points
  2. Danasnji ulov емотикон smile Свиђ
    3 points
  3. Sto se tice potvrde bice u filmskom obliku od samog Zorana Melega,materijal je spreman i polako cemo sve objaviti,od radnje kako izgleda,kada radi,gde se nalazi kao i objaviti nove proizvode. Slazem se konstatacijom Doce i potrudicu se da malo ubrzam sve ovo i da Vas sve obavestimo o proizvodima Melag bait. Izvinjavam se jer smo brzo usli ovde sa sponzorstvom a ja samo treba da sve sprovedem u delo kako sam ja zamislio da ovo funkcionise. Samo malo strpljenja i bice sve ovde objavljeno.
    3 points
  4. Meleg Bait se pridruzuje sponzorima i daruje paket njihovih proizvoda kao nagradu za najveću ribu na druženju.
    2 points
  5. http://gardnertackle.co.uk/product/zig-link/
    1 point
  6. Imas od Gardnera najlon za zig rig,ne mogu tacno sad da se sjetim libraze,ali znam da je promjer koji ja imam 0,28 mm i da je izvrstan. Taj Kordin IQ po mom misljenju nije za toga jer je previse krut i jednostavno nije ni napravljen za zig rig. Ovaj Gardnerov je na spulni od 100 m dok ti je Kordin na 20 m i skupo bi ti bilo da njeg uopste koristis. Brzo bi ga potrosio. Ne brini se uopste sto je taj promjer (0.28) zavrsava posao bez ikakvih problema bez da ga ribe kidaju. Ne petlja se prilikom zabacaja uopste. Barem ja nisam imao problema a iskreno pecao sam sa najduzim zig rig predvezom od 4 m. Topla preporuka za taj najlon. Kasnije cu cim dodjem do kompa da ti postavim sliku tog pakovanja. Bistroooo
    1 point
  7. Posto svi ''brinete'' o mladjima na forumu, i nije sramota pitati. Da li mogu da dobijem odgovor na pitanje? Ili ovaj forum sluzi samo za prepucavanja iskusnih kolega.
    1 point
  8. 25% riblje brašno(pola LT, pola obicno iz poljoapoteke) 15% biskvitna hrana za kanarince(crvena) 5% krupno mlevenih semenki (kojih god, konoplja, lan, raz...) 15% sojina zamena za riblje brasno(ekofish meal) 15% pšenicni griz 15% kukuruzno brasno 10% mleko za telad Betain po zelji Vitaminsko mineralni kompleks za ishranu stoke 2 supene kasike(Saplement Karotin) Pivski kvasac 2 supene kasike Krv u prahu 2 supene kasike Nutramino 15ml Nutrabaits Pure Salmon Oil 15ml Aroma Nutrabaits Salmon(donja granica sa bocice, moze i manje) Ovo je mix na koji sam ulovio najvise riba u zivotu, naravno onih jesenjih debelih na divljoj vodi i kod Jove na jezeru Takodje sam probao da menjam i dopunjujem i izbacujem i nikad nije bilo to to kao sto je sa originalom!!!
    1 point
×
×
  • Create New...