Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2015 in all areas

  1. Onda je ponuda vise nego korektna!!! I mala dopuna, odnosno pojasnjenje: Sta se desava ako iz prve upecam/ca sarana od preko 14 kg? Znaci li to da se racuna i popust od 50% i dzaba pecanje? U toj varijanti, svaki put kad dodjem/e na pecanje, ti moras da mu doplatis 350 din... Ako sam dobro sracunao?!
    3 points
  2. Na Zajarki Berta zadnjih 7 god. varira izmedju 30 i 32,5 sto je i normalno za takav kalibar ribe, Tuje onda i Nemo koji kostantno napreduje sa po 2kg. svake god. ako se uhvati u istom delu god. A Etna je za 2 god. skocila sa 29kg 2012 god. na 39+ dec. 2014. U medju vremenu hvatana je jos par puta 31,8 i 36kg.Nije ni jednom kalirala samo + ali to igra sigurno i genetika veliku ulogu kao i kod svih drugih zivotinja. A da ima manlverzacija u merenju to stoji pa cak i na nekim takmicenjima a u slobodnom ribolovu o tome bolje da se i ne govori.
    2 points
  3. OBAVESTENJE Svi pecarosi koji do kraja marta posete jezero Basiana i uz malo srece mozu da dobiju besplatno pecanje cele sezone na ovom reviru.Evo na koji nacin.Do kraja marta ko od pecarosa prvi upeca sarana preko 10 kg dobija 50% jeftiniju dozvolu za sezonu 2015g sto znaci placa samo 350din.za svako naredno pecanje.Ko do kraja marta upeca sarana preko 14kg dobija besplatno pecanje cele sezone 2015g.
    2 points
  4. okumice i da te bog vidi....
    2 points
  5. Odvojis zumanca od bijelanjka i stavis svu hemiju sa zumanjcima. Umutis sa mikserom nesto duze ta zumanjca i hemiju i ostavis nekih 15ak minuta da izadju mjehurici koji su se napravili. Sjedinis zajedno sa bjelanjcima i opet malo samo umutis tek toliko da bi umutio i sjedinio zumanjce i hemiju sa bjelanjcem. Moje licno misljenje je da je ovaj proizvod nepotreban i da se nece napraviti neka prevelika razlika ako ga koristis i ako ga ne koristis. Limar je dobro objasnio zasto sluzi. Bas slikovito.
    2 points
  6. Moze 4 indikatora na jednu boju,ali ni to ne pali..probao
    1 point
  7. sad bijo u ribarnici i rezervisao jednog od 15kg za sutra
    1 point
  8. vratio se drug stari sa starim dobrim zdravim humorom....
    1 point
  9. yo yo je lepo objasnio... ali se sa limarom ne slazem potpuno... moze naci finu primenu u izradi nekih dipova.
    1 point
  10. ima taman takve dve salim se naravno
    1 point
  11. zagovornik sam teorije da nema nista lose u tome da se peca u vreme zabrane, pod uslovom naravno da se vraca riba. Nista njima to ne smeta. Nesto drugo ima zanimljivo u toj celoj situaciji oko mresta i zabrana. Sam taj fiksni period zabrane po sebi je glupost, ko moze da zna kada ce ribe da se mreste? Kada je toplija godina na vecini divljih voda, pod uslovom da je pogodan vodostaj, one to obave vec u aprilu i kraj. A kada je godina kao ova i zima se oduzi svi znaju da tek polovinom juna zna da bude mrest, kada ga svi vec uredno deru pod izgovorom da je zabrana prosla. Datum kao datum odstampan na dozvoli nista ne znaci, Takodje ni ne mreste se ribe na svim vodama u isto vreme, milion je faktora koji uticu na mrest, nekad on traje dva dana i gotovo a nekad se sexaju po tri nedelje... onaj ko ima savest ribolovca(ne mora cak ni da bude iskljucivi C&R ribolovac) taj ce mrest na svojoj vodi da ispostuje bio on u aprilu ili u septembru, a onaj ko je iskljucivi mesar taj ce ga odneti kad god da ga uhvati, prosto ko pasulj.
    1 point
  12. Danasnji ulov емотикон smile Свиђ
    1 point
×
×
  • Create New...