Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/06/2015 in all areas

  1. Zalet za OZBILJNO pecanje.Izrazi lica sve govore! http://s22.postimg.org/solsgavg1/IMAG0215.jpg
    4 points
  2. Posledica majskih poplava,Sava ih izbacila
    3 points
  3. Amure druze moj jel si spremio olova za mulj???
    3 points
  4. Znas li ti druze moj koliki je mulj na peskari.....
    3 points
  5. Uljana repica 350 rsd 5kg Konoplja 1270rsd 5kg Seme Lana 602rsd 5kg Niger 1135rsd 5kg Sirak 260rsd 5kg Grasak 350rsd 5kg Ove su cene iz firme FARM COMERCE iz Cantavira ,ako imate neku poljoprivrednu apoteku u blizini koji prodaje njihovu stocnu hranu i koncetrate,tu slobodno mozete naruciti. Kukuruz secerac 1150 rsd 10kg upakovan u dzak i u kutiju pa zamrznut. Ovo je proizvod firme Flora Becej.
    2 points
  6. Vlajko Dukas ti je u drugoj temi
    2 points
  7. Iskustvo mi kaze da je Vlajku dosta 1h pecanja pred kraj takmicenja da pobedi! 2012 je pecao zadnji sat druzenja i pobedio!
    2 points
  8. Od danas sam ponosni vlasnik novog doma na vodi!Odluka je pala na Nasch Big D,sa Winterskinom.
    2 points
  9. But rest, zaglavis stap i kada skuca nemoze da ga iscupa.Imas nesto slicno od prologica,sa magnetima.Istu funkciju vrsi.
    1 point
  10. Da nadje tvrdo nije problem samo ako se potrudi! :rofl: Izvini Dukas morao sam da iskoristim pruzenu priliku!
    1 point
  11. Brate Vlado ako Dukas ne nadje tvrdo gadno ce biti...
    1 point
  12. ma oces veruj nam ....aj sad slike za sutra ti sator i zabezeknute komsije :rofl:
    1 point
  13. Pivski kvasac pored toga sto je odlican izvor slobodnih aminokiselina kao i aktivnih enzima, kada ga stavis u mix i stavis tijesto da odlezi prije nego ga krenes rolat, u tom momentu odradjuje dosta dobrih stvari tj. pocinje faza fermentacije. Eh nije to sad ona fermentacija u toj kolicini da to steti, nego bas da saranu pomogne da provari i bolje iskoristi sve dobro iz komponenti u mixu. Ta fermentacija dolazi i desava se samo u slucaju da koristis aktivni pivski kvasac. Vecina ih je na trzistu neaktivna. Nekima je on atraktivan i zbog kompleksa vitamina B kojeg ima u vecoj kolicini. Isto tako dobar izvor proteina.
    1 point
  14. Pivski kvasac je gljivica Saccharomyces cerevisiae koja se koristi u proizvodnji piva. Procesom prerade sirovog pivskog kvasca dobija se odgorčen inaktivisan suvi pivski kvasac koji predstavlja pravu riznicu hranljivih sastojaka: belančevina, amino-kiselina, ugljenih hidrata, minerala, oligo elemenata i vitamina. Najznačajnija komponenta pivskog kvasca su belančevine koje se po svojoj biološkoj vrednosti nalaze između belančevina biljnog i životinjskog porekla. Po svom amino-kiselinskom sastavu one su punovredne, jer sadrže sve esencijalne amino-kiseline ( izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin) koje su neophodne za rast i razvoj organizma, za regeneraciju tkiva i organa i normalno funkcionisanje .Pivski kvasac je bogat vitaminima a naročito se ističe sadržajem velikih količina vitamina B kompleksa koji su rastvorljivi u vodi i veoma su značajni za odvijanje metaboličkih procesa u organizmu. To su : B1 (tiamin), B2 (riboflavin), nijacin (p.p.), B6 (piridoksin), B3 (pantotenska kiselina), biotin (vitamin H), B12. U pivskom kvascu ima i vitamina E i provitamina D.Zahvaljujući visokom sadržaju minerala i oligo elemenata (kalijuma, fosfora, magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, hroma i selena) koji su neophodni za normalno odvijanje svih procesa u organizmu, pivski kvasac predstavlja izvanredan dodatak prirodnoj hrani u kojoj nema u dovoljnim količinama tih minerala.U pivskom kvascu su zastupljeni i ugljeni hidrati i to uglavnom viši (složeni šečeri) pa je to još jedna pozitivna osobina pivskog kvasca, jer se može koristiti u ishrani .i jos nesto sto se provlaci kroz sarandziske price je da ako u mix-u imas pivskog kvasca boila nece poprimiti miris mulja ili ce duze na mulju stojati u prvobitnom obliku .........
    1 point
  15. Gde nadje ovog tipa??? Smejao sam mu se pre izvesnog vremena, nisam sebi mogao da dodjem! Tip pije SVE!!! Ali, apsolutno SVE!!! Verujem da mu ni spiritus nije problem?!
    1 point
  16. https://www.youtube.com/watch?v=13bkEASIp5s ni on nepije,samo sipa!!!
    1 point
  17. 1 point
  18. Poučen predhodnim iskustvima sa dotičnim gospodinom,preporučujem da polako krenete da pravite.
    1 point
  19. Mi cemo da ti napravimo vitrinu za trofeje ako pobedis!!!
    1 point
  20. Pušing i to malo jaci samo nikako da shvatim dali vecina vas ne vidi takve stvari jer gore pise fox ili sta? Inace sam isto ljubitelj foxa i mogu reci da vecinu stvari koje posjedujem su stvarno dobre kvalitete i vrjede te novce! Zato me cudi da si jedna takva firma dozvoljava ovakav gaf! To sta se proizvodi pod spomb licencom nimalo ne znaci da proizvod nemoze bit los! Nego jednostavno s obzirom na spomb patent nisu mogli da zaobidu odredene stvari pa tako za svaki svoj prodani impact daju udio spombu, sta je njima sjajno! Uglavnom odobrena proizvodnja od strane spomba bez povrede patenta naravno uz odredenu naknadu koja je poznata samo njima!!! Ne znam cime ste odusevljeni sa videa, jer let same rakete uopce nije prikazan i tko zna kakv je, kod pada u vodu zbog jedne polutke koja je veca i sadrzi sav teret taj dio pocne tonuti dok se ne cimne i ne rasipa hrana na sve strane, znaci hrana uopce nije na mjestu gdje hranimo vec svuda okolo, jer ne rasipa je momentalno kod otvaranja, usput ne znam kako mislite bacati kugle sa ovim jer nece ispast, izvlacenje je prikazano vrlo kratko ali uspije se vidjet da skace na sve strane kako ona hoce pa cak na momente i zaroni sto je vjrovatno problem ravnog nosa i vratasca jer se zapravo samo jedan dio rakete otvara i strsi u odnosu na centar ostatka rakete, plutanje je opet savrseno kao i kod spomba ali to naravno nikome nije u interesu jer kad pukne treba da kupis novu! Jedini napredak je dizajnerski, lijepo odradeno, sve ostalo kita! A cijenu da ne spominjem! Spomb je majka!!! Totalno razocaranje iz foxa!! Naravno ovo je moje misljenje na osnovu slika i videa, svakako treba da se kupi barem jedna i da se proba ali garantiram da nece bit puno bolje od navedenog!!!
    1 point
  21. Sranje. Bas me zanima kako će da ispada hrana iz ove rakete?
    1 point
  22. Veliko nam je zadovoljstvo da ce od danas i Meleg Baits biti clan nase Komercijalne Sobe.
    1 point
  23. Nista moje prijatelju,sve od Nutre i Solara. Daj i ti nesto sto nije tvoje!
    1 point
×
×
  • Create New...