Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/2015 in all areas

  1. mozda nekome zatreba...karta Peskare ">http://http://i62.tinypic.com/28sanbk.jpg
    4 points
  2. 1 point
  3. evo sa malim zakasnjenjem ,da postavim neke slike sa jezera zabar.miki i ja smo otisli na jezero da pomognemo gazdi i momcima koji tamo rade i prave mali raj za nas sarandzije.ipak sam uspeo da malo zabacim 28.02.od13.30 do20h.kao i01.03.od 06h do18h.za 18 sati pecanja,imao sam15 sarana tezine od5 do 8kg.kao i sarane od12,14.16kg, 18+ i 19+kg. nazalost momak koji me je fotografiso ne zna da pravi nase fotke jer nepeca sarane..
    1 point
  4. Kod novih GTB modela ima dva srafa koja treba da odvijes i izvadis feder ali mislim da mora da zaminis soodvetnom piksnom,ja sam mislio da odradim to ali naviko sam se vremenom standardnoj kocnici.
    1 point
  5. Danas i Juce pusteno u vodu riba koja je stigla tokom ove nedelje,evo i nekih fotografija
    1 point
  6. Prekrasne ribe i jos lepse fotografije.Prosto sam ljubomoran na ovakve ulove.Lepo je videti da u nekoj nasoj vodi plivaju sarani +20. Ovde kod nas u juznom Banatu vode su odavno opustosene. Vodama caruju mrezarosi,strujarosi i grabuljasi i ostali mesari.Mi ribolovci smo smetnja na vodama.Pecao sam godinama na kanalu DTD ispod Kajtasovacke brane.Bilo je to mesto koje su posecivali ribolovci iz cele Srbije.Sada je to leglo najgorih ribokradica.Jezero Conoplja pokazuje da pravilnim gazdovanjem mogu da se ocuvaju vode. Veliki pozdrav za sve ribolovce koji su postavili svoje fotografije na ovom forumu.
    1 point
×
×
  • Create New...