Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2015 in all areas

  1. Svaki dan mi kuka i trazi drustvo kaze smorio se sam.... Organizatoru ovoga skupa spremi i jednu plocicu sa natoisom "apsulutni sampion druzenja"
    5 points
  2. Kada bi pecao kup tri dana, na prvom mjestu bi mi bilo izvući najbolju poziciju na vodi. Ni najbolji miks i aroma na svijetu ti neće pomoći ako riba nije ta tri dana na tvojoj strani. Ako si izvukao poziciju da ti konkurira za prva tri mjesta, onda ti do izražaja dolazi kvaliteta tvog miksa ( plus je ako si potrefio i aromu koja paše šaranima ). Druga stvar je poznavati vodu na kojoj loviš ( lovne daljine tvoje pozicije, mikro lokaciju itd. ). Veliku prednost imaju oni koji su lovili kupove ix puta na toj vodi. Možeš izvući top poziciju, al na kraju budeš 10-ti, jel nisi izvukao max iz te pozicije. Treća stvar taktika hranjenja dali ćeš hraniti spombom ili samo kobrati ( na nekim vodama riba prima kao luda pod raketom, dok kod drugih voda riba bježi od lupanja ). Četvrta stvar na nekim vodama nemaš šta tražiti ako ne loviš i hraniš bliže od 150m ( znači izvukao si top poziciju ali nemožeš zabaciti na tu daljinu a kamoli hraniti tri dana mjesto ). Za kraj aroma lovi nas šaranaše, zato se nemojte opterećivati aromama, jedan dan ubiješ ribu na bananu, sledeći dan popušiš na bananu.
    5 points
  3. Da ti priznam ovi sad koji pecaju na Cepelu imaju vreme za druzenje,riba ne radi a vetar ih ubi.Samo jos da se svi skupe pod sator i eto piva,meze i malkice rakije!! U subotu uvece(25.4) da se spremis i izadjes kao u grad i posetis nas kamp,Nemoj da nisi dosao,kao i svi drugi koji izlaze subotom dobro su dosli!
    2 points
  4. ------------LISTA POSLE OPECANIH 19 H--------------- 1.CT NEMANJA-------------------------9--------------------------------75,04 2.CT DUBOKO--------------------------6--------------------------------71,52 3.CT BAU-BAU--------------------------3--------------------------------48,40 4.CT RED CARP TIM------------------7---------------------------------37,84 5.CT M.M.M.-----------------------------4--------------------------------25,16 6.CT JAKOVO---------------------------5---------------------------------24,60 7.CT PAŠTETA--------------------------2---------------------------------23,68 8.CT VIGI-VI------------------------------8--------------------------------17,68 9.CT PELAGONIJA----------------------1--------------------------------13,00 10.CT KONTRAŠI-----------------------10-------------------------------11,80 -----------------------------------------------UKUPNO UPECANO 348,72 NAJ RIBA CT VIGI-VI 13,74
    2 points
  5. Nisam brate bacao germinom vise od 70g Nisam komentarisao, samo sam fino, kulturno pitao Mada priznajem da je moje pitanje glupo jer ne postoji stap i pistalica koju drug Ganic nije probao.
    2 points
  6. Bf baits squid mix 800gr. Crvena biskvitna hrana 100gr Squid brasno 100 gr 1 Kasika glm 1Kasika oficial secret s&o Stimulin amino 10 ml dt squid 3 ml ................... Vde jagoda mix 600 gr Bf baits cream mix 300gr Vde aditiv jagoda 100gr 1 Kasika koncetrat jagoda vde 1Kasika stimulator jagoda vde Ea jagoda 8 ml. ja ih umesam posebno pa pravim polapola cisto zbog boje pola crno pola crveno ,mada msm da bi isto bilo i da su celina . Lepo izgledaju (crveno -crno) ,lepo pecaju, ok mirisu .
    2 points
  7. http://s1.postimg.org/4dtjv45i3/image_d64a6ae4c5b3d8ad8c2a33e8bf6bd2fba2a78661c2.jpg
    1 point
  8. 12h pecanja proslo a liste jos nema...
    1 point
  9. Koliko nezvanicno cujem da se lepo peca na becmenu . Skoro sve ekipe imaju ribu.... prosek 5 komada sto je jako dobro za ocekivanje za ovo doba i vremenske prilike .Moje sumnje da se sudija Mitar naradio su opravdane .... Veliki pozdrav za ekipu Ribolovci Jakova.
    1 point
  10. Ovo sluti na dobro.. Cim jos mitar ne saopstava rezultate na prvom merenju to znaci da jos MERIIIIIIIIII
    1 point
  11. http://www.kasapskaada.com/takmicenja.html
    1 point
  12. Riba ne radi nesto narocito ali uglavnom su se sve ekipe upisale,jako su teski uslovi za pecanje zbog obilne kise i vetra koji ne staje. Uskoro ide merenje i lista molim ya malo strpljenja
    1 point
  13. Kada bi pecali boili kup 3 dana da li biste radije hranili i pecali sa kvalitetnim miksem i dozom arome kojom se lepo slaze ili mislite da bi kljuc uspeha bio griz i aroma na koju je Pera polomio ribu prekljuce? Neznam po čemu si zaključio da sam se zakačio za pogrešno uspoređivanje kupova, kad sam fino odgovorio na samo ovo podebljano. Nutricionistička strana mamca je jako bitna, ako se prije toga poklope sve one radnje što sam naveo u prošlom postu. Ako loviš na dobroj poziciji i imaš dobro izbalansiran miks u svojoj boili, kroz određeno vrijeme će ribe doći na tvoje hranilište i počistiti sve što nađu na svom putu. Tako da ti poslije nije bitno šta ti je na dlaci, dali squid, gumeni kukuruz ili komad spužve od kroksice. Dok šaran to shvati već će biti kasno. Da malo razjasnim neke stvari koje vidim da bune neke šaranaše: - neki se čudom čude kako to da šaran prima na gumeni kukuruz, vrlo jednostavno, šarana nehraniš gumenim kukuruzima ili kroksicama, nego kvalitetnom hranom. - pošto je šaran svežder nije mu problem da primi na gumeni kukuruz Kako bi onda objasnio situaciju kada se lovi na Zig-rig, loviš ga običnom spužvicom i on prima kao lud..
    1 point
  14. Mislio sam na spod stapove naravno.Ako se dvoumis lepo je znaci imas para i izbora,a probaj jedan i drugi pa sam izaberi koji ti vise lezi u ruci.Neces pogresiti bilo koji da uzmes od fast water-a. Bistro i da se pohvalis da si velikog izvukao na talicne stapove!
    1 point
  15. Koliko sam ja drustven dobro znas....
    1 point
  16. Al si ti drustven covek,samo mislis na sebe!! A da mi ne dodjemo????
    1 point
  17. Ne znam sto si mene citirao, ja se apsolutno slazem sa tobom. Rasprava je malo skrenula na temu boila i tome sta je kome bitnije - miks ili aroma. Svakako ima daleko bitnijih stvari od mamca, ali apsurdno je da sad pisemo kako je bitnije od mamca da imamo stap za pecanje.
    1 point
  18. Znaci ipak dolazi do smena generacija... : ) Da se zna ko je mag
    1 point
  19. opa Pastetica je izbila na prvo mesto....
    1 point
  20. --------------LISTA POSLE 22 H------------------------ 1.CT PAŠTETA------------------------------------2--------------------------86,52 2.CT NENANJA------------------------------------9--------------------------84,58 3.CT DUBKO---------------------------------------6--------------------------71,52 4.CT BAU-BAU-------------------------------------3--------------------------64,76 5.CT JAKOVO--------------------------------------5--------------------------45,26 6.CT M,M,M.----------------------------------------4--------------------------42,74 7.CT KONTRAŠI-----------------------------------10------------------------42,52 8.CT RED CARP TIM------------------------------7--------------------------37,84 9.CT VIGI-VI-----------------------------------------8--------------------------34,44 10.CT PELAGONIJA-------------------------------1--------------------------13,00 ---------------------------------------------------------UKUPNO-----------523,18 -------------------------------------------------------NAJ RIBA CT VIGI-VI 13,74
    1 point
  21. pa eto vidis mnogo toga sam imao probao i nisam nikad reko sve sam imao i ptobao bez obzira na to sto ne radim u firmi koja se time bavi ali i samim tim nisam uslovljen i ogranicen u izboru stapa ili pistalica i masinica Kao po neki....
    1 point
  22. Hodore, taj stap nije batina, nego je zilav ima puno snage i sigurno ce zadovoljiti tvoje zahteve!!! Ako mozes da skupis pare toplo ti ga preporucujem! Ipak bez probe ga nemoj kupovati, jer ako se tebi ne svidi dzabe sve njegove performanse. Pozdrav
    1 point
  23. Sledeci put, procitajte sta ko pise pa onda komentarisite. Svrati kod Kize u Carpologiju i zamoli ga da probas stap preko puta i videces da moze. Pozdrav i bistro.
    1 point
  24. Bistro momci na otvaranju sezone
    1 point
  25. Prodje vec 16 godina,svaka cast ljudima koji oborise ovo cudo..... Steta sto piloti utekose....
    1 point
  26. Ja se ipak ne bih usudio da poredim Shimano i Prologic!!
    1 point
  27. Nemoj pogresno da bi me shvatio sada kad napisem ovo. Ne zelim da pomislis da nipodastavam necije ulove, a niti slucajno da kazem da neko podvaljuje iste ribe pod dva razlicita ulova. Ovo kazem cisto onako jer volim da analiziram ribe kada ih gledam i nista vise. Kada se gledaju onako na brzinu reklo bi se nije ista riba. Medjutim, misljenja sam da vam jedan ljuskar dolazi cesto na udice samo svaki puta deblji. Ljuskari 21.600 i 21.800, 23.360 kg - ista riba hvatana sa razlicitim kilazama! Ono po cemu se raspoznaje su dva vrlo mala ali unikatna detalja. http://i.imgur.com/EXGwwxV.jpg http://i.imgur.com/qCifb2w.jpg http://i.imgur.com/W2AomNE.jpg Specifican je mali trokut koji se na sve tri slike ponavlja na identicnom mjestu. A i ona gore mrlja iznad njega a odmah pred kraj ledjnog peraja je identicna na sve tri slike.
    1 point
×
×
  • Create New...