Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/24/2015 in all areas

  1. Sta znaci pusing?Da li na svakom ribolovu moras da upecas sarana da bi bio pravi ribolovac?Otrovale su nas rupe napunjene gladnom ribom pa sad ako nemas ribu ili imas par komada to je pusing.E pa nije tako,svaki dan proveden u prirodi pored vode je veliki dobitak za svakog,car je i ne upecati neki put,sledeci put kad upecas vise se radujes,vise adrenalina ima u tome,bar meni.Mesto koje poznajem kao svoj dzep,4 dana bez i jednog sarana i amura,nekojiko babuski i par somova,25 na Pelagicu,na istom tom sprudu sam se pre toga napecao i uhvatio najvecu ribu u zivotu.To nije pusing,to je priroda u kojoj ne vladaju pravila koja smo mi ljudi izmislil.
    5 points
  2. Imao je ribe i na hot spotu pozicije broj 20 , medjutim kako se riba pripremala za mrijest, tako se izmedju ostalog povlacila prema uvali u 19. Kako se ona pomjerala tako je to i on radio, odnosno koncentrisao stapove na tu stranu. Sto se tice njegovog rezervisanja pozicije i 19 i 20 od strane Kristofa. To je jasno ko dan. Prosli puta kada je pecao tamo na 14ci, uslovno receno, na ledjima je non stop imao budalu koja uvijek glumi nekakvog dzeka na toj vodi i voli da sere sa tim smetanjem i citava mu je prica da on nekoga zatvara, da on upeca vise ribe od komsije itd. Kristof je jednostavno htio da izbjegne jos jednom takvu situaciju gdje dodjes na slobodni ribolov i neka budala sjedne na poziciju preko puta il do tebe i glumi nekakvog takmicara i glumi nekakvo odradjivanje treninga a ti mu sluzis kao suparnik. I neko rece da Kristof ne zna da peca?! WTF? Pa de prebrojite mu ulove iznad 25 kg ili jos bolje prebrojite koliko ima riba 30+ pred objektivom. Sve i da hoces, ne mozes za takvog frajera reci da ne zna da peca. Druga je stvar i drugi par cipela to sto ima jakog sponzora i sto je na vodi malte ne non stop. Svako bi od nas isto radio da ima te uslove. Ko ne bi, laze ko ker.
    2 points
  3. Zika I mesto Majic II mesto Boban III mesto
    2 points
  4. Jesu Majic Pendula I Nidza ekipa nema sta svaka im cast.
    1 point
  5. jos malo do druzenja ima jos slobodnih mesta
    1 point
  6. Potpisujem. Ja sam odpeco 4 dana i noci sa na 22ci i imao samo jednog ljepotana koji je tezio 16,6kg,i opet sam zadovoljan.Nije bas ugodno uzet godisnji odmor prevalit 600 kilometara i upecat jednu ribu,al kao sto Neso rece to je priroda i to su cari ribolova.Za to vremena provedenog na Pelagicevu sam zaboravio na sve probleme u zivotu,odmorio svoju dusu,lijepo se druzio sa meni dragim osobama,a i steko nova prijateljstva i iskustva. Svi mi sanjamo o velikoj ribi i ovelikim ulovima,al netreba se kukat ako se to ne dogodi svaki put kad se izadje na vodu,mozda ce sledeci put bit puno bolje i mozda bas na tom mjestu drugi put ulovimo ribu zivota.
    1 point
  7. U tom trenutku mislim da ste izvukli maksimum iz te pozicije.Zato su na Pelagicu jedino resenje sektorsko pecanje.
    1 point
  8. Stapovi: 3 x Berkley B2 13ft/3,5lb 3 x Harrison Torrix 13ft/3,5lb 2 x Century FS 12ft/2,75lb Masinice: 3 x Shimano Ultegra XT 10000 3 x Tica Scepter 10000 2 x Shimano Ultegra XTB 5500 1 x Century Spod 8oz (hvala Nebojsa ) + Shimano XSB 14000 -za prihranjivanje 1 x Milo Schobak 7lb + Shimano XSB 14000 -za prihranjivanje 1 x Black Pover 13ft/3,5lb -za markiranje-sondiranje
    1 point
  9. TAKO JE ZILEEE !!!! SAMO NAPRED !!!!
    1 point
  10. Juce u poseti Fazaneriji Ub evo malo slicica i dva dobra druga i jos ljuca rivala
    1 point
  11. I bolje da se odjavis sa svih foruma
    1 point
  12. U cenovniku Century stapova ovaj se stap nalazi u donjem delu sto neznaci da je los. I u nikojem slucaju nije vrh u celoj ponudi Centuriya !
    1 point
×
×
  • Create New...