Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/06/2015 in all areas

  1. Jezero Pelagicevo je polu divlja voda. To je moje misljenje. Sa komercijalom moze da se stavlja u istu recenicu samo ako gledamo iz pravca placanja i nista vise. Rekoh, to je moje misljenje. Evo jedna na brzaka ribica. Uhvacena jutros, prije lige. Na poziciji 29. 24,340 kg http://i.imgur.com/dXYn6yC.jpg PS: da bi izvadio ovu ribu opet sam morao u vodu do jaja i gace smokrit u 5 ujutro.
    5 points
  2. 23.700 kg Box broj 28. CT BiH Carp Fanatics - Šiprage http://i.imgur.com/7UTTLyn.jpg Maloprije izvagano....
    2 points
  3. Da ja sam pitao Nesu. Sad cu da pojasnim zasto sam to pitao i to bas Nesu. Kao sto vecina zna ja dosta pecam na Conoplji a Nesa na Pelagicevu( ne bas tako cesto ) i obojica volimo vodu na kojoj pecamo. Kada ja pisem o Conoplji kao o divljoj vodi koja se jako dobro cuva nas drug Nesa kaze da Conoplja nije divlja voda vec polukomercijala. Sada za Pelagicevo kaze da vise nije komercijala sto se u mojoj glavi nikako ne uklapa. Da se odmah ogradim ja nemam nista protiv Pelagiceva niti bilo koje druge komercijale! Komercijalna jezera imaju svoju svrhu : kada nemas mnogo vremena a pecati se ides na komercijalu i zadovoljis se. Stavljanje u istu kategoriju ta dva jezera nema veze sa mozgom,prvo je sto na Pelagi placas 15eur 24h pecanja, na Conoplju odes sa godisnjom dozvolom koja vazi u Srbiji,drugo koliko sam shvatio na Pelagicevu skoro svako ko peca vise od 5dana ima ribu 20kg ili 25+ dok na Conoplji treba dobro da se oznojis za takvu ribu iako u jezeru pliva sigurno 20 riba preko 20kg. Moj primer sa Conoplje, 2010god sam imao dve ribe preko 20kg ( u Junu i Oktobru)i od tad do dana danasnjeg ja sam na toj vodi proveo bar 50-60 dana i nisam imao ribu preko 20kg! Mozda ja ne znam da pecam ali sam prilicno siguran da bi na Pelagi za toliko dana imao bar 5 velikih riba. Opet ponavljam ne zelim da se uplicem u pricu oko Pelagiceva jer sam na tom jezeru samo jednom pecao i to pre 6god.
    2 points
  4. Dare, samo ti ponesi bojle made in DDA Baits, za ostalo se nesekiraj....
    1 point
  5. a kad sam ja do skoro pricao isto to kako na nasim vodama i dalje ima ribe i kako moze da se uhvati riba na divljoj vodi samo treba pecati a ne sedeti kuci i pricati kako ribe nema,oni koji new pecaju su ne ubedjivali da je nema,a ostali me cudno gledali i prevrtali ocima....
    1 point
  6. Ajd priznaj ti lepo gde si to upeco, to nemoze bit na Pelagicevu, a pogotovo na tako kurton pozicijama. Tamo ima nesto malo ribe po coskovima.... Ko god ode tamo, postavlja slike upecanih grdosija. A ko ne ide tamo na pecanje govori kako tamo ima sve manje ribe. E sad jeb.... me, ko je ovde lud. Da li slusati ljude koji idu tamo na pecanje ili ljude koji neidu, ali znaju sta tamo ima i koliko ima? Ili.....vi koji idete, ukljucujuci i mene, zajebavate ovaj narod, pa slikate neke ribe sa drugih jezera.
    1 point
  7. Ovaj sator C-Line Golijat ima ogromne prozore napred, takomda ima vazduha i napretek. Ima onu dodatni sipku-kao nastresnicu, pa na kisi prozori mogu biti otvoreni. Ja imam na Neshu zadnje prozore, ali mi samo prave problem. Oni su dobro zbog ventilacije i sprecavanja kondenzata, ali to ovom Golijatu netreba. Jos nesto. Kada je drugar stavio winter da mi pokaze, pa urolao prednju stranu osnovnog satora, dobije se takvo predsoblje, da vam i netreba broli. Znaci....odusevljen sam.
    1 point
  8. 1 point
  9. pogled na 19-icu...
    1 point
  10. Ja ne znam dokle više takvo ponašanje. Odjednom smo svi puni para,ma malo je i 2000 ajde još jednu kotizaciju da platimo.
    1 point
  11. 1 point
×
×
  • Create New...