Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/05/2015 in all areas

  1. Ajde da i ja malo prokomentarisem.. Cini mi se da je proslo dve godine od moje poslednje posete ovom jezeru i prvi utisak nakon dolaska je bio odlican. Odmah se dalo primetiti da su domacini dosta truda ulozili u izgradnju i sredjivanje restorana i pomocnih objekata, ali isto tako i u odrzavanje obale jezera. Izuzetno cisto , uredno pokoseno, mesta i vise nego prostrana a neka od njih i sa dosta prirodnog hlada. Na ostalim mestima su posadjene nove sadnice tako da ce u skorijoj buducnosti i one praviti hlad. Drugu stranu jezera nisam obilazio tako da cete biti uskraceni za informacije. Sto se ribe tice, sarana ima u izobilju i to narocito u rasponu od 800g do 2kg, ali takodje ne izostaju ni krupniji komadi. Ako uzmemo u obzir da je svaka ekipa imala nekoliko desetina sarana tezine ispod 1kg, a uz informacije od gazda Grileta da neverovatno dobro napreduju, ne treba sumnjati da ce jezero svoj pun potencijal pokazati narednih godina. Sto se manica tice, za 48h sati pecanja nisam imao ni jednog, sto mi je bilo iznenadjujuce pogotove sto znam da ga je bilo u nenormalnim kolicinama tako da moram pohvaliti vlasnike u istrajnosti da ga eliminisu sa jezera. Evo i koja slika: Do ponovnog vidjenja pozdrav!
    2 points
  2. Pa nije dezinformacija kako vidim,ja se izvinjavam sto sam napisao u mnozini.
    1 point
  3. Jezero prelepo , izuzetno zahtevna voda za takmičenje.Juče sam obišao drugare na takmičenju ,posedeo sa domaćinom i ovom prilikom želim da mu se zahvalim na dobrodošlici i da mu uputim iskrene čestitke.Posle jednog obilaska jezera nemože a da se ne primeti da se o svakom detalju na jezeru pa i najmanjem vodi izuzetna briga.Takmičenje je zanimljivo jer su ekipe poprilično izjednačene,pa se za drugo i treće mesto vodi dosta zanimljiva borba.Riba malo slabije peca,ali je strašno snažna i borbena.Divan ambijent i odlične ekipe na takmičenju ,svima do kraja želim puno sreće i umeća.Neka pobede najbolji i najsrećniji.
    1 point
  4. Posle ovog incidenta C.T.Coya-SCARABEE su odustale od daljeg takmicenja
    1 point
  5. VULKAN CUP III Rezultati nakon otpecanih 54(pedeset četiri) sata 1. Mjesto..... 219,80 kg Box.Br. 19 C.T.JEKIĆA JEZERA 2. Mjesto..... 143,30 kg Box.Br. 8 C.T.GOLDFIGHTER 3. Mjesto..... 129,10 kg Box.Br. 13 C.T.VIP BEOGRAD 4. Mjesto..... 114,20 kg Box.Br. 10 C.T.NUMERO UNO FREE SPIRIT 5. Mjesto..... 82,50 kg Box.Br. 4 C.T.CRNI VIR 6. Mjesto..... 77,00 kg Box.Br. 3 C.T.UHVATI I PUSTI 7. Mjesto..... 63,60 kg Box.Br. 2 C.T.MELEG B. ŠAPANJAC 8. Mjesto..... 46,60 kg Box.Br. 16 C.T.MELEG BAITS 9. Mjesto..... 43,70 kg Box.Br. 12 C.T.BERLINGER HAUS 9. Mjesto..... 43,70 kg Box.Br. 9 C.T.FOKE DRENAVA 11. Mjesto..... 31,70 kg Box.Br. 1 C.T.GRANDFATHER 12. Mjesto..... 24,80 kg Box.Br. 6 C.T.ERLETIĆ-S 13. Mjesto..... 18,70 kg Box.Br. 5 C.T.ROYAL 14. Mjesto..... 14,80 kg Box.Br. 11 C.T.AUTOSPORT 15. Mjesto..... 13,70 kg Box.Br. 7 C.T.BAMAKO ŽITIŠTE 16. Mjesto..... 4,50 kg Box.Br. 15 C.T.DUNA MOBIL 17. Mjesto..... 0,00 kg Box.Br. 14 C.T.IRIN KIFI Ukupno ulovljeno kilograma: 1071,70 Ukupno ulovljeno komada: 130 Prosječna težina: 8,24 kg Najveća ulovljena riba: 21,10 Box.Br.8 C.T.Goldfighter BiH-Slo Želimo da Vas obavestimo o jednom incidentu koji nam je za nijansu pokvario ugođaj takmičenja - Vulkan Carp Cup III 2015. Naime, Ekipa C.T.MIŠIĆ TEMERIN, na poziciji br. 17 hranila je spot na nedozvoljen način - sa obale. Ekipa C.T.COYA-SCARABEE, na poziciji br. 18 je taj prekršaj i snimila kamerom mobilnog telefona.I pored video snimka članovi ekipe C.T.MIŠIĆ TEMERIN ovo su želeli da ospore. Zbog mogućnosti da se takmičenje proglasi neregularnim, a da ne bi oštetili ostale ekpie, bili smo primorani da ekipu C.T.MIŠIĆ TEMERIN diskvalifikujemo i isključimo iz daljeg takmičenja. Na svim sledećim takmičenjima moraćemo biti rigorozni za bilo koje kršenje pravila takmičenja. Ubuduće ćemo angažovati profesionalne sudije koje će rešavati ovakve sporne situacije. Uz još jedno izvinjenje, ekipi C.T.COYA-SCARABEE, Pozdrav, Jezero Žabar
    1 point
  6. listu imate na sajtu jezera zabar fejsbuk stranica.
    1 point
  7. Opet ce 18 da dominira i da vuce ribu iz tog coska... 19 nije postojala i otvorena je kao resenje za dominaciju 18ice... tesko ce se to resiti... Veliki pozdrav za moju super bracu, samo gazite, ne moze vam ni 19 nista!
    1 point
  8. Ne bih da dizem tenziju ali se mora znati i razumeti. U danasnje vreme nije tesko nesto napraviti ili iskopirati, a pogotovu nije tesko kinezima napraviti stapove. Kvalitet formax-a je relevantna stvar, Toliko je relevantna da kad im udjes u radnju vidis samo duhove. Toliko o kvalitetu a da ne pominjem izlaz musterijama u susret, premnogo reklamacija! A kad si pomenuo poredjenje automobila, veruj mi da Formax nije Yugu blizu a kamoli citroenu. Ja posedujem varalicarca Formax i Prologic saranske i ne mislim da su najbolji ali znam da je Formax djubre! Molim da niko ovo ne shvati licno, to je stav nekoga koji je video malo vise od prosecnog ribolovca.
    1 point
  9. Jedan jedini, nikad nezaboravljeni ....... Fox Excel Spod Rod. Ja mator covek pa stara skola....inace moze s njim da se dobaci do sajle na Miki, sta drugo reci
    1 point
×
×
  • Create New...