Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/17/2015 in all areas

  1. http://postimg.org/image/mbqrgaa3l/
    2 points
  2. Do sada sam imao H7, H7R, a sad imam H7.2 i uz sve tri sam koristio neku Petzl, koju sam koristio vise od sve tri Led lenser i mogu da kazem da je po meni Petzl kvalitetnija lampa, manje i to mnogo manje trosi baterije, a mana joj je sto ne baca u snopu i ne moze da osvetli na 100+ metara, ali za mamcenje, za meredov-majka za sve navedene led lensere!
    2 points
  3. Drugar je pre neki dan kupio lampu na buvljaku neku police ima i punjač na 220v a ima i auto punjač naznačeno je da snop baca na 150m ali testirali smo je ide do nekih 120m...a košta 1500din.. Tako da ne mora da se da puno para za dobru lampu..
    2 points
  4. 1. carp cup Srbija 09.10. - 11.10.2015. Fazanerija UB Kotizacija 3500 dinara. Nagrade: 1.Pehari i medalje za prva tri mesta 2.Pehar za prvu ulovljenu ribu 3.Pehar za poslednju ulovljenu ribu 4.Pehar za najmanju ribu. 5.Pehar za najveću ribu + (crvena od svake ekipe ) 6.Pehar iznenađenje Skup takmičara i žreb u 15h. Početak u 17h i traje 48h. Sudije Caki i Mitar. Prijave na sajtu i na telefone: Vlada 063 83 94 114. Mitar 060 09 71 984 Caki 065 25 83 399 Peca se po pravilniku jezera Fazanerija UB ili možete pogledati detalje u najavi i organizaciji Mitra na istom jezeru . Od sledeće sezone i na ostalim jezerima .
    1 point
  5. boža rus je potpuno u pravu, za 1500 dinara se kupuje veoma kvalitetna cree led lampa neko spominje petzl tikka rxp a ne spominje cenu?! pa ona je skoro 100 ojra!!! akumulator na svakoj lampi gubi kapacitet tako da za par godina mora da se menja. suma sumarum, lampa je potrošni materijal i kada ja uključim moju za 1500 dinara mogu da osvetlim i preko 150 metara, kad je podesim na blizu često pomislim da je svanulo
    1 point
  6. H7r mi je totalno crko u poplavi u Obrenovcu dok je Petzl i to preziveo a bile su zajedno u torbi 48h u vodi. Ne zelim da ljudi pomisle da je lenser losa lampa, daleko od toga, vrhunska lampa za sve prilike. Ona ili slicna lampa su neophodne za dalja i preciznija bacanja nocu ( pod sajlu, pored granja...) Kada bi morao samo jednu da zadrzim- bio bi to Petzl. Mislim da je moja tikka 2!
    1 point
  7. daće bog da mu potraje 10 godina. ja ti samo kažem kako sam ja prošao
    1 point
  8. Tako sam i ja Božo mislio ranije. Pa sam tih po 1000-1500din sahranio već 6 komada. Svaka izdrži najviše godinu dana i kraj, onda počne da crkava, da drži par sati i slično, i na kraju potpuno crkne. Sad sam se opametio i konačno ću da kupim H7, samo čekam da se kolega Krle vrati sa mora. Kad pogledam koliko sam novaca utukao u te lampe mogao sam već kupiti dva led lensera. A svaki će sigurno nadživeti 4 te kineske. Nekad davno sam imao Petzl Tikka HP koje je isto bila extra lampa ali mi je na žalost ispala u mutni Dunav. Dvoumio sam se da li da ponovo kupim nju ili H7 i odlučio za ovu drugu. Milsim da nisam pogrešio
    1 point
  9. Veoma interesantne nagrade, bas lepo osmisljeno! Zainteresovana ekipa King carp team!
    1 point
  10. Čestitke pobednicima sektora a posebne čestitke momcima iz King carp-a koji su otpecali za pamćenje i napravili apsolutni rekord jezera. Svaka čast i biće teško dostići ovaj rezultat. Svaka čast i pozdrav svima od Milice i Vlade.
    1 point
  11. Ako ti treba lampa da vidis dok mamcis i do nekih najvise 30m onda za 3000 din imas da biras.... Ali ako pecas komercijale ili divlje vode gde bacas 30m+ a pecas uz neku prepreku ili sajlu ili uz obalu onda ti je moj savet da kupis led lenser H7 ona je oko 45-50 evrića ili H14 ona je malo više skuplja ali sa razlogom. Opet kažem svi kukaju na lenser lampe da trose bateriju trose naravno ali zato sija kao da je dan pa čak i na 80-90m. Ako kupuješ lensera uz njega se odma kupuju punjive baterije minimum 6 kom zato sto u nju idu tri a one su ti dovoljne samo za jednu noć bar meni na takmičenju toliko traju i naravno punjač za njih i veruj mi završio si posao sa lampom. Opet kada pecam feeder noću smanjim swetlost na lampi i onda stvarno ne troši bateriju i može da izdrži i do 3-4 noćna pecanja.
    1 point
  12. Danasnji 22.2 kg meren od ribocuvara i vracen u vodu. Upecali ga stari "Garasani" Milojko iz Darosave i Sloba iz BG-a . Sliku cu okaciti jednoga dana kada budem imao dovoljno glupih postova jer pametne stvari su veoma retke!
    1 point
×
×
  • Create New...