Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/07/2015 in all areas

  1. Evo jos nekoliko lepsih ulova u proteklom periodu. http://www.dodaj.rs/t/M/ei/3Jp9CVuP/dscn0264.jpg http://www.dodaj.rs/t/T/UC/2kX5NFsW/dscn0369.jpg http://www.dodaj.rs/t/3G/3D/2CDXxKN3/dscn0291.jpg http://www.dodaj.rs/t/26/Ib/2BAUuLYE/dscn0339.jpg http://www.dodaj.rs/t/1b/84/2Y7goUzP/dscn0348.jpg http://www.dodaj.rs/t/E/ms/2GMtlYSk/dscn0271.jpg
    6 points
  2. Banat A 5 Eko karp B 16 Šaran C 12
    2 points
  3. http://s21.postimg.org/9jht24fwn/zastava.jpg
    2 points
  4. Danas izvučeni sektori: Sektor A - Banat Zrenjanin Sektor B - Eko karp Mladenovac Sektor C - Šaran Srbobran Raspored u sektorima za nas izvlačio Miloš Marković iz Eko karpa. Svi smo mišljenja da nam ovaj raspored odgovara. Sutra ujutru je izvlačenje pozicija i početak od 13 časova.
    2 points
  5. Afrikanci derali na zig rig i uzeli dva od 4 svjetska prvenstva na isti. Ali poderali sve redom!!!! Engleska i Italija. Hrvati uzese drugo mjesto u Italiji cini mi se pojedinacno kad su Afrikanci uzeli ekipno prvo mjesto i prosle godine Hrvati ubise Boga u svima na zig rig i uzese zlatno ekipno. Uzmi pa vidi sta su radili Bojan Bojanic i njegova ekipa na Pjeskari na zig rig za kvalifikacije za reprezentaciju Srbije, sad ne mogu da se sjetim da li je to bilo pred Rumuniju ili pred Italiju. Mrsko mi guglat. Znam da sam pratio izvjestaje i strasno kako su pecali bas na zig. Sto je zig rig zabranjen skoro na svim vodama? Zato sto ga prati negativna propaganda ljudi koji prodaju boile i zive od njih. Upravu si mozda za ovo sto se tice noci i hranjenja nocu. Medjutim na zig rig, ako te krene i ako se sve poklopi (onim koji ga znaju pecat i koristit se tom tehnikom vrlo cesto se poklope stvari), mozes na takmicenju da se ubijes od ribe po dani tako da po noci mozes komotno izvadit stapove i spavat pa ujutro nastavak i to bez bojazni da ce neko da te ugrozi. Mozemo mi pricati sta hocemo o pljuvati po toj tehnici, ali je ona definitivno efikasnija od pecanja na dnu.
    2 points
  6. Ja sam radio tu kombinaciju. DT jagoda i SBS Skvid oktopus.
    1 point
  7. Takmicenje pocelo u 14h...sa zakasnjenjem, kao i svo ostalo. Organizacija vrlo losa i skromna. Jos nema merenja, u sektoru A Englezi 2 ribe, Spanci i Francuzu po jednu. Hranjenje je od 8 do 18:30. Nasi se jos nisu upisali.
    1 point
  8. 1 point
  9. BRAT KEC U NAJAVI ILI TI ILI JA :D hahahahahah videces Kad se natrci to se i naguzi ahahahahahhahaha
    1 point
  10. http://i58.tinypic.com/1z1fle9.jpg
    1 point
  11. Drugar iz ekipe ima isti sator koristimo ga za takmicenje vec celu sezonu. Sator je fenomenalan ako se pravilno zategne unutra ulazis i kreces se bez savijanja glave,na miki na spod kupu kisa je padala non stop fenomenalno se pokazao,po vetru takodje. Iako je veliki mnogo se lako sklapa i rasklapa. Jedina mana ako se to moze nazvati mana je sto je veliki pa na mestima gde su boxovi manji imaces manje prostora i to je to. Neces pogresiti sigurno sa ovim satorom samo da li ti je stvarno potreban ovoliki sator? Transportna torba nije bas tako mala ipak je ovo kao garsonjera zauzima bas dosta mesta u autu. Winter skin nismo nikad koristili pa to ne mogu da komentarisem. Sve u svemu ako ti treba veliki sator ne razmisljaj neces se pokajati sigurno. Bas je kvalitetno odradjen i brutalno izgleda kad ga gledas sa strane. I da sto se tice dzepova unutar satora ja mislim da ima samo dva dzepa odma pored vrata i to je to mozda ima vise od toga ali ih ja nisam video. Jedna plinska grejalica bez problema zagreje sator i ako su samo vrata otvorena super zagreje i nema kondenza nije ga bilo ni po kisi. Nadam se da sam koliko toliko pomogao imas na mom fejsbuk profilu nekoliko slika pa mozes da pogledas kako iygleda na vodi. Pozdrav i BISTRO!!
    1 point
  12. Bude li 1,kako ces da plivas pa sve je smesno ahhahahah
    1 point
  13. http://www.dodaj.rs/t/3d/Ai/371A3Ob8/1/img4829.jpg Bravo Deni majstore ,od njega se manje nije ni ocekivalo.
    1 point
  14. Vreme nam baš i ne ide na ruku ali da se nadamo da neće biti puno padavina . Pozdrav svim ekipama i vidimo se na vodi.
    1 point
  15. odlaskom Autosporta ekipi na poziciji 12 se otvara pola jezera bukvalno. od pozicije 7 do 14. Čudi me da nemaju više ribe
    1 point
×
×
  • Create New...