Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/2015 in all areas

  1. U dogovoru sa ljudima sa jezera oni ce u cetvrtak rasiriti ili pomeriti sajle i napraviti sira i ravnopravna mesta. Tako da to je vec zavrseno tako da se nadamo da ce biti i boljeg pecanja.
    3 points
  2. Sve je dogovoreno i sutra ce biti realizovano. Vidimo se u petak u 15h.
    2 points
  3. Sve je dogovoreno i sutra ce biti realizovano. Vidimo se u petak u 15h.
    1 point
  4. Zbog poslovnih obaveza nisam u mogućnosti da pecam ovaj kup. Ovom prilikom zelim svim ekipama koje pecaju na ovom kupu bisto i dobra ulov i veliki pozdrav za organizatora Vladu i sudiju Mitra.
    1 point
  5. Mislim da nije izvodljivo na jezeru da se tako lako pomere sajle. Do sada to nije radjeno. Ma staviti sve brojeve pa koji ostane :-)
    1 point
  6. Drugar i ja na 25 od 13-16.10 Ukupno 40 riba izvadjenih, najveci saran 26,6 a amur 22 kg... Riba je jela i na 5 i na 29..
    1 point
  7. Kiza je prekinuo pecanje u ligi pre dve godine....iz samo njemu znanih razloga...a sigurno ima opravdan razlog. Braca vise ne peca ligu...bar za sada.... Ilija je odustao od lige... Nismo dobili odgovor zasto je izvrsena izmena.... Znamo za druge mnogo dobre nase sarandzije koje sigurno znaju neke stvari koje mi forumasi ne znamo pa zato ne pecaju ligu..... Itd itd.... Nesto smrdi u drzavi Danskoj... Evo ti svez primer.....mislim da Srki i Milos sigurno nece opet pecati ligu posle ovog iskustva... I ajde sad.....kako da imas jaku ligu????
    1 point
  8. par slika sa Pelagiceva, poz 29
    1 point
  9. Svaka cast za Vlasinske Vukove...
    1 point
  10. Svaka cast ekipi Vlasinsi Vukovi na tako visokom plasmanu
    1 point
×
×
  • Create New...