Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/25/2015 in all areas

  1. Komsije su u ozbiljnim finansiskim problemima(godinama unazad) tako da rezultat nije mereodavan sa znanjem, kvalitetom, pojedinicama, trudom ...Bez para ova vestina neide i tacka, tako da oni svoju borbu prilagode mogucnostima..vaznije je da su tu pa ce doci bolje vreme...
    3 points
  2. Evo jos jednog "malenog" sa Pelagiceva!!! Mesto 27. cisti "stalking" nacin lova. Pecali na 25. ceo dan jedan ran i par bipova dok se na samo 27. poceo kupati od 11h, da bi oko 14h nakon ponovnog kupanja na 27. konacno promenili mesto i 20 min nakon zabacivanja prvi run i lepa riba cca 12-15kg i pola sata kasnije drugi run (pa i nije bas run, vise je lagano odvukao) i lepa riba preko 20... Za 20. novembar i samo jedan dan na vodi, vise nego dovoljno uzbudjenja .... P.S. Oba uzela tacno na lokaciji kupanja...Uz to na poz 11. imali smo prilike da gledamo iskakanje iz vode, poput delfina, ribe od preko 30...strasan prizor!!!
    3 points
  3. Nazalost nigde,mozda po nekim stekovima . Ali vratiti se temi,Club miks,malo arome i malo Stimulina i fala,peca jako ,jako dobro.
    2 points
  4. Evo da vas upoznam sa " preporodjenom"vodom ovog predivnog polu divljeg jezera.promenom vlasnika jezero je obogacrno sa preko 3 tone sarana,razlicitih tezina od 5-15Kg i ubaceno je 50 glava preko 20 Kg,kao i dve ribe preko 30 Kg.Populacija sarana pre poribljavanja je bila izmedju 2 i 3 tome, u kojoma je bilo dosta starih riba.Za septembar je planirano ubacivanje 3 tone sarana (sa jedne komercijale koja se zatvara) velicine od 7. do 20 Kg, sto ce na vodi od 16 ha biti pola tone po hektaru.Ove sezone uhvaceno dvadesetak sarana 20 +. Ova voda ce imati svetlu buducnost! Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  5. Pa Beli bolan, imas ti svoju reprezentaciju i svoju Saransku Asocijaciju Ne, nije laz, nije prevara, Beli sampion koji ne peca ni na masterbih je predao kandidaturu za selektora u BiH.
    1 point
  6. Ne bi se slozio sa misljenjem Limara i Maxa da su ultegre neozbiljne masine. Naprotiv, daleko su robusnije i pouzdanije os fox masina. Fox xt11 ima duzu spulnu i slaze najlon gusce zato sto ima takav mehanizam. Sa njom se dalje zabacuje i to je njena prednost. Ultegre su masine a fox je masinica
    1 point
  7. Javni raspis je za mesto selektora i ja mislim da svako ima pravo da se prijavi,znanje Belog može samo da pomogne reprezentaciji BIH i on je odrastao čovek sa velikim znanjem mislim da njemu nisu potrebni nikakvi mentori. Lični sukobintteba da se ostave na stranu i da se sve uradi da reprezentacija BIH napravi što bolje rezultate ne sledecem takmičenju a sa Belim mogu to da urade.
    1 point
  8. Nista samo da ve se javim, nisam rikno, ne pecam guglam, I eto to je to
    1 point
  9. Solar squid sad i pre 10god nije uopste isti. Imam starii 10god i ovaj sad i nije isto milion posto . A i riba kolko sam primetio ne pravi razliku dali je dt ili squid isto mi peca samo dt manje doziram. To je moj zakljucak. Ne idem u dalju raspravu ali ovo je doneto nakon duzeg testiranja i tako sam zakljucio da nema razlike. Cak onaj squid od pre 10 god je duplo jaci od ovog sad. Moje zapazanje.
    1 point
×
×
  • Create New...