Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/05/2015 in all areas

  1. Na nase veliko zadovoljstvo od danas nasem moderatorskom timu se pridruzio postovani kolega Vasil. Vasile dobro dosao!
    1 point
  2. Da li si uzeo 12f 3.5lb. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
    1 point
  3. Bozo nisam ni ja mislio nista lose .neznam kako si to shhvatio ali mislim da imas kompletan odgovor. Ili ukratko kad bi imao udicu od 150 din pakivaanje tog modela koji ni treba i nju bi koristio. Znaci nemam priblem pecanja sa jeftinim modelima vec mi treba taj model u datim uslovima. Koristim dva modela udica u 90% . A naso sam jeftinu udicu jednog modela koji koristim i to koristim a ovoj fox nemam takvu zamenu a kad budem naso sigurno cu je zameniti. I od sistema mi zavisi udica koju koristim. Mislim da sam bio jasniji
    1 point
  4. Vtdim da ovde ima dosta duhovitih momaka, nemam nameru da nikoga nesto ubedjujem a niti to mogu. Pisem samo na osvovu toga sto imam tu priliku da probam apsolutno sve sto uvoznik ddonese ovde od Trakera, a i sam licno imam dosta tih stvarcica. Vlado Tundra je radjena za niske temperature , daleko od toga da se nemoze nositi i u proljece kada skines donji deo na jakni.
    1 point
×
×
  • Create New...