Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/2015 in all areas

  1. Koristim ove udice celu ovu sezonu,velicinu 4 i 6, i po meni su savrsene. Mnogo manje otpadanja na razlicitim lokacijama, od teskog krsa do komercijale, sam imao naspram ostalih koje sam koristio ove sezone kao sto su fox "arma point" , gardner i gamakatsu. Nisam primetio da cepa ribu vise od bilo kojih drugih. Cak i manje. Jedini mi je problem bio jer se tesko vadi iz usta ribe, verovatno zbog zakrivljenosti.
    2 points
  2. na 11 možeš da se napecaš ali možeš i da se zajebeš pošteno. Pošto će ti biti prvi put bolje idi na neku sigurniju poziciju, kad već možeš da biraš jer je jezero prazno skroz. Idi na 25 ili na 5 ili na 29 ili 6,7... Za vikend je većina ribe sa jezera bila ispred 6 i 7. A pošto je jezero prazno skroz najbolje nemoj da rezervišeš ništa nego idi tamo i kad stigneš na vodu odvoji pola sata, prošetaj malo i sve će ti se samo kazati gde treba da staneš videćeš i vetar i iskakanje ribe i temperaturu i to da li će biti sunca ili ne... Prošetaš malo od 25 do 29 i sedneš na svaku par min odatle vidiš više od pola jezera i to je to. na osnovu toga će ti sve biti jasno
    2 points
  3. u svim godišnjim dobima, prilikama, na svim vodama... u poslednjih godinu i po koristim samo Hayabusa H Bill 288 i Prologic XC4 udice. Samo veličina varira od situacije do situacije.
    1 point
  4. Upravo ovako kako Ti je Kristijan rekao.... Biseru sam rekao da bi se napecao jer on poziciju zna ko svoj dzep. Sa druge strane, ja bih smio recimo sada sjesti na 11 pa ici ispred na sprud na 110 m i na sprud izmedju 10 i 11 koji je daleko blizi. Kao sto sam napisao i ranije, protekli vikend su pecali i moji prijatelji iz Gracanice i imali su za 4 dana ja mislim 14 riba, 5 preko 20 kg. Ne bi bila los izbor ni pozicija broj 28 ispred koje imas i dubinu i plitkog i prelaze pa ako mozes bacati malo dalje izadjes prema 6 i 7 mirno za 28 a ne plasis ih recimo ako sjedes direktno na 6 i 7.
    1 point
  5. http://hristocarp.com/shop/images/Covert_Talon_Tip_Hook_resize.jpg Udica koju skoro uvek koristim, normalno u arenalu su jos Gardnerovih modela! PS. mozda sam staromodan , znam li ali nisam pristalica eksperimentiranja, posebno sa udicama
    1 point
  6. Na sva pitanja licno Zoran Meleg ce odgovori!
    1 point
×
×
  • Create New...