Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/27/2015 in all areas

  1. Danas na jezeru.... Oko podneva je 1200 glava bilo vec izvadjeno,prosek oko 14 kg po glavi.Ovo sto se vidi u vodi,u mrezi i jos sto pliva van nje...moja procena jos oko 500 glava ima da se izvadi,to znaci oko 24 tone je bilo u jezeru.Kazu da ce vratiti u jezero ,,samo,,1000 glava od 15 kg pa na gore,one manje nece.Inace u snimanju video zapisa ucestvovao je nas poznati glumac,pomoci cu vam da se nalazi u vodi i rukuje meredovom,prepoznajte ga sami.Ljuba ,,Safari,, je bio tamo i verovatno je otkupio deo ribe da se poribi Ada Safari,sto me raduje i te kako.
    2 points
  2. Kolega ne bih se slozio sa tobom,nije to kvantna fizika vec bitna informacija pogotovo za prolecno pecanje. Velika je razlika kada je voda npr 8C i kada je temp vode 13-14C. U prolece razlika od 2C moze dosta da utice na ishod kampanje,npr u prolece svi trazimo plicu vodu,zaliv gde nema vetra.... tu je voda toplija za ne vise od 2-3C u odnosu na ostatak jezera i tu obicno imas mnogo vise udaraca nego u dubokoj otvorenoj vodi. Za mene temperatura vode u prolece jako bitan podatak.
    2 points
  3. Na poziciji 12 a pogotovo na 13 je dubina oko 3 metra i ima dosta mulja a na poziciji 1 se formirao ulivni kanal od cevi ka sredini uz obalu,ostale pozicije,,ravno,nigde brda sve je ravno i oko 2 metra duboko.
    1 point
  4. koristim neki kupljen kod tome karpa kupljen kao metalna olovka sa jedne strane otvorena i ima gde se kaci najlon inace je metalni da bi brze potonuo. A kad sam polomio termometar koji se nalazi u njemu kupio sam obaj od 50 din za akvariume i ubacio ga na isto mesto u taj metalni deo.
    1 point
×
×
  • Create New...