Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/28/2015 in all areas

  1. http://i.imgur.com/fuaUkpP.jpg http://i.imgur.com/Ijza9lc.jpg http://i.imgur.com/xxqb451.jpg http://i.imgur.com/dud3fUU.jpg http://i.imgur.com/Hkdwp7m.jpg http://i.imgur.com/ROpEHUE.jpg Bistroooo
    8 points
  2. Danas na jezeru.... Oko podneva je 1200 glava bilo vec izvadjeno,prosek oko 14 kg po glavi.Ovo sto se vidi u vodi,u mrezi i jos sto pliva van nje...moja procena jos oko 500 glava ima da se izvadi,to znaci oko 24 tone je bilo u jezeru.Kazu da ce vratiti u jezero ,,samo,,1000 glava od 15 kg pa na gore,one manje nece.Inace u snimanju video zapisa ucestvovao je nas poznati glumac,pomoci cu vam da se nalazi u vodi i rukuje meredovom,prepoznajte ga sami.Ljuba ,,Safari,, je bio tamo i verovatno je otkupio deo ribe da se poribi Ada Safari,sto me raduje i te kako.
    2 points
  3. http://youtu.be/3EPLZB0ZeoQ Na ovo sam mislio u prethodnom postu
    2 points
  4. Na poziciji 12 a pogotovo na 13 je dubina oko 3 metra i ima dosta mulja a na poziciji 1 se formirao ulivni kanal od cevi ka sredini uz obalu,ostale pozicije,,ravno,nigde brda sve je ravno i oko 2 metra duboko.
    2 points
  5. Zanima me koji od ova dva stapa da uzmem ili ako neko ima preporuku za neki drugi stap do 100 e po komadu I naravno ako bi moglo obrazlozenje za taj stap
    1 point
  6. Za one koji hoce tacno da znaju tacnu temperaturu vode ovo je pravi alat: Anaconda Fish Hawk GTM ili Fish Hawk TD. Cena je prava "sitnica". Meri temperaturu vode na svakih x stopa/metara. Mislim da je bacanje zivinog(analognog) termometra besmisleno ako recimo i jedan stepen razlike u temperaturi ima veliki znacaj. Npr sta ako se treba meriti temp vode na recimo 100+ metara? Dok se on izvuce na obalu prodje neko vreme a time raste i greska merenja. Druga stvar je spustanje termometra iz camca.
    1 point
  7. Kako ces znati gde je toplije ako ne zabacis termometar? Mene zanima,zasto ribama odgovara 1 stepen toplija voda kod su hladnokrvne?
    1 point
  8. ...pogotovo ako je tih 250m dalje od tebe jezero plice za 1m npr. i nema prepreka na obali tipa visoko drvece da blokira sunce a kod tebe debeli hlad ☺ U tom slucaju kopas nos na poziciji dok se saran tamo izbacuje sve u 16.
    1 point
  9. Kada ti se desi da ti se riba pomjeri sa mjesta gdje pecas samo 250 m dalje, samo zato sto je sunce malo jace ugrijalo od 11 sati prije podne do 15 sati poslije podne, onda ces sigurno poceti da obracas paznju na temperaturu vodu i zanimat cete itekako gdje bi voda mogla da bude toplija za makar 1 stepen.
    1 point
×
×
  • Create New...