Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2016 in all areas

  1. Danas na jezeru.... Oko podneva je 1200 glava bilo vec izvadjeno,prosek oko 14 kg po glavi.Ovo sto se vidi u vodi,u mrezi i jos sto pliva van nje...moja procena jos oko 500 glava ima da se izvadi,to znaci oko 24 tone je bilo u jezeru.Kazu da ce vratiti u jezero ,,samo,,1000 glava od 15 kg pa na gore,one manje nece.Inace u snimanju video zapisa ucestvovao je nas poznati glumac,pomoci cu vam da se nalazi u vodi i rukuje meredovom,prepoznajte ga sami.Ljuba ,,Safari,, je bio tamo i verovatno je otkupio deo ribe da se poribi Ada Safari,sto me raduje i te kako.
    1 point
  2. 1 point
  3. Svaka čast na org i ove godine! Prijava CT Numero Uno
    1 point
  4. Bolje se strpi jos malo pa kupi neki kvalitetniji stap da se nemucis da menjas svake godine , a i da se naviknes na stap da mu udjes u dusu sto se kaze , pa ces znati koji tip blanka ti odgovara , e taj neces menjati bar duzi niz godina . Srecno sa kupovinom i bistro.
    1 point
  5. http://hristocarp.com/shop/images/Covert_Talon_Tip_Hook_resize.jpg Udica koju skoro uvek koristim, normalno u arenalu su jos Gardnerovih modela! PS. mozda sam staromodan , znam li ali nisam pristalica eksperimentiranja, posebno sa udicama
    1 point
×
×
  • Create New...