Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/31/2016 in all areas

  1. Ne slusaj ih. Kupi lepo u carpologiji prologic c2 stapove i masine okuma dci. Ostatkom para plati jednu noc sa... Izaberi sam. Nemoj robovati priboru. Ovo ti je odlican komplet.
    2 points
  2. Ja sam napisao NG 12ft 3.5lb stari zato sto je mozda i najbolji stap ikad napravljen, a i prilicno je mekan na ribi, nemas utisak da je 3.5lb, a moze i da baci u pm. A inace sto, pa stapom od 3.5lb mozes da pecas na 30m, ali stapom od recimo 2.75lb gotovo sigurno ne mozes da pecas na 130m.
    2 points
  3. 1 point
  4. Ja sam sa samo 15ml umalo zajebao jedan dobar mix, bilo mi doslo da posutam nogama sve. Toliko je bilo ljepljivo da sam morao prekuhavat sa sojinim brasnom. Sreca pa sam se napecao kasnije na to, inace bi melasu prekrizio za sva vremena u mixevima. Vidim da hoce vocnu boilu pa od voca glava ne boli Malo drugacijeg smeka u boili prije svega. Na stranu to, htio sam da mu mix bude malko porozniji i da ima u sebi sto vise tih stvari koje ce doprinijeti sto brzem otvaranju boile, a kokos uz polusamljevenu pticiju hranu i mljevenu konoplju to i jest. Cimet sam stavio jer taj zacin ima slatkasto ljutu notu i moze pomoci pri probavi sarana nakon sto boilu pojede, a i vocna je boila pa ce sa kombinacijom vocne arome koju kolega odabere i cimeta dobiti nesto sto mozda ribe nisu osjetile i susrele se sa tim do sada, pa se mozda lakse odluce na probanje. A ja se inace volim igrati experimentiranja sa raznim stvarima u mixu pa i zbog toga.
    1 point
  5. I preporuceno je najbolje. Stari Century NG je sigurno medju top tri stapova ikad napravljenih. I tu ce uvek i da ostane jer se takvi stapovi vise ne prave. A i kad bi se pravili sad bi kostao 500e Stari NG 12 3.5 i bilo koja ultegra velicine 5500 ce te raspametiti. A jos mozes da pogledas na forumu covek prodaje Shimano Tribal xtr-a 13" 3lb za 450e. To je smesna cena za takve stapove a jos idu i tribal pojedinacne torbe uz njih
    1 point
  6. Sta ti poredis, sacuvaj Boze. To sto smo mi napisali i to sto ti preporucujes se razlikuje kao nebo i zemlja. I nije robovanje, nego ulaganje u hobi, zelja da za svoje pare, koje covek hoce i ima da izdvoji, kupi najbolje moguce.
    1 point
  7. Zasto iskljucivo stapovi od 3,5lb?
    1 point
  8. Sa 20 ml melase unutar mixa tijesto ce da mu bude ljepljivo i mozda cak toliko da ce morati sojinim brasnom da spasava stvar na kraju. Ja bi to ovako: 200 gr Kukuruzna palenta 100 gr Sojino brasno 100 gr Rogacevo brasno 100 gr Mlijeko u prahu za teliće 100 gr Pcenicne klice (imas toga u DM-u) 50 gr Pticija biskvitna hrana (odaberes onu sa medom u sebi, zutu ili crvenu, nebitno) 50 gr Pticija hrana za kanarince, napola mljevena 10 gr Cimet 30 gr Kokosovo brasno 40 gr Kostovit 20 gr Pivskog kvasca 100 gr Konoplje mljevene 100 gr mljevenog kikirija (uzmes obicni onaj przeni slani u prodavnici pa ga sameljes) Minamino 20ml, aromu koju hoces vocnu, po preporucenoj dozi sa bocice, 15 ml maslinovog ulja ako nemas recimo fish oil ili salmon oil, Esencijalno ulje narandze. 10 kapi. 9 jaja - ukoliko ne bude dovoljno jaja, dodaj mineralne vode onoliko koliko bude trebalo da ti mix ne bude ljepljiv a da se moze rolati. Bistro
    1 point
  9. Pravila druzenja najverovatnija ce biti ovakva: -Meri se riba ISPOD 3 kg -Veca riba od 8 kg dobija NEGATIVNE POENE Preko 10 kom NEGATIVNI POENI POPRAVNI POENI KO DONESE NAJVISE PRAZNIH FLASA PIVA ILI LIMENKI Robne nagrade mozda i pehari(sve zavisi od sponzora) Ako dodje do promene pravila, OBAVESTICEMO VAS!
    1 point
  10. Sad ce druze u inbox da ti stigne brdo ponuda proverenih masinica..Tipa e druze imam ja te i te pecam savrsene su a moj kum ima stapove koji su idealni sa mojim masinicama inace te stapove sam ja kumu prodao tako da su provereni
    1 point
  11. Mislim da zvanicno niko ne prodaje komponente CC MORRE u Srbiji,nezvanicno ako imas nekog da ti donese iz Madjarske,to bi bila najbezbolnija varijanta.
    1 point
  12. Svaka rec ti je na mestu,to je bas ovako skoro kod svakog.Ja jos moram i da razmisljam ko ce mi decu pricuvati ako ja pecam ceo vikend ,a zena radi u subotu.A secam se pre par godina dos sam samo blinkerisao,ujutru ustanem prsluk na sebe ,kutije sa varalicama u prsluk,flasa kisele,i stap u ruke i pravac reka,ako naleti koji bucov ili smudj ,dobro je ,ako ne nikom nista i to je to,u podne ajmo kuci i zavrsena prica.A sad krecu pripreme za vikend u ponedeljak,skuvaj boile,skuvaj spod,rezervisi pozicije,ide nas cetvorica,kupi meso za rostilj, pice itd.Pa onda krece pakovanje Puntic plus prikolica,pa bogte kao da nas oterali od kuce.
    1 point
  13. Ispravio bih te limun-ruma Ne radi se o "mnogobrojnim pricama ribolovne industrije" vec o dodatku ili nazovi kako hoces koji se dodaje izmedju ostalog i pcelama i koji je 100% prirodan. Sastav i cena su mu takvi da je to neko prepoznao kao alternativu raznim Multi i Nutraminima koji su sve losiji i losiji... Danak placamo jer smo sami krivi.
    1 point
  14. Nisam strucan niti mogu to da tvrdim,ali licno sam misljenja da je promotor samo jedna od mnogobrojnih prica ribolovne indusrtije koju kupujemo u vidu multimina ili stimulin amina... itd. a sa notama mirisa se danas najlakse poigrati...No,kako u danasnjem savremenom takmicarskom saranskom ribolovu prezentovati mamac a da sve to ne iziskuju 4-5 puta vise para, pa ne ide Nego, za jedno sam i vise nego siguran, a to je cinjenica da se sve vise udaljavamo od prirode, pocev od proizvodnje hrane i nase ishrane, preko farmacije... pa sve do onih ciklusa gde preterana filozofija bas i nije neophodna...a danak vec placamo...
    1 point
×
×
  • Create New...