Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/06/2016 in all areas

  1. Sta je realna cena pecanja na nekoj vodi?! Ovo povecanje cene na Zabaru deluje mnogo ali kad malo razmislim i nije. Da objasnim: Ako na kampanju idu dva ribolovca pecaju na po dva stapa i dele poziciju ( sto je vrlo cest slucaj) onda je ovo skroz ok cena. Za 12,5 eura pecas 24h dobijes kukruz i imas tusiranje,ako racunamo da je kanta kukuruza 3 eur a tusiranje 2 ili 2,5eur (nisam siguran) sto je u zbiru 5 eur ili ti 2,5 po coveku. Sto bi znacilo da pecanje na dva stapa po coveku dodje 10 eur,kukuruz bi svakako uzeo i sigurno bih isao da se tusiram pogotovo leti. Ovo je moja racunica vecina se nece sloziti sa njom ali sve ima svoju cenu pa tako i pecanje. Ja volim da pecam u drustvu i misljenja sam da za Zabar je sasvim dovoljno pecati na dva stapa.
    4 points
  2. Prijavljene ekipe: 1. ct. Libero (Beograd) 2. ct. Rajski Potok (Lazarevac) 3. ct. Strašni Sud Mojmilovo 4. ct. Slaviša i Milan (Bela Crkva) 5. ct. Miki i Arsa Beograd) 6. ct. Milica i Vlada (Beograd) 7. ct. Bojan i Aleksandar (Beograd) 8. ct. Aladin 9. ct.
    1 point
  3. Skroz gore desno kliknes na svoje ime pa kliknes na "my settings". Onda ispod "general account settings" pise "photo" i pored toga kliknes na "change my photo". Onda imas da izabers da li ces da uploadujes sliku sa racunara("browse") ili da postavis link do slike. Kad zavrsis,kliknes dole na "done" i to je to.
    1 point
  4. Realno jeste mnogo,tu nema price. Ali,ovde se bar nesto moze upecati. Na Joci su po novom cenovniku sve cene DUPLE. A riba samo u secanju...
    1 point
  5. Kad se vec qrcimo sa rakijom. Imam i ja golem sljivik, oko hektar sljive. Pece se rakija, a i pije Boga mi.
    1 point
  6. Zasto niste izbacili termin pecanja pre nego sto ste izbacili gotovu listu, mozda bi se jos neko prijavio ,ili je to privatno druzenje...
    1 point
  7. Jedan jedini, za nas,carp team DiM century fg 12/3 imamo ih sedam. Pozdrav o ukusima tesko polemisati, nama jednostavno LEGLI.
    1 point
  8. Pocni sa malo prihrane pa postepeno povecavaj.a to nasta ces pecati zavisi samo od tebe.ima jedno veoma zanimljivo pravilo a to je DA PRAVILA NEMA!!!
    1 point
×
×
  • Create New...