Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/09/2016 in all areas

  1. Onda treba izbaciti i gumenjake ni toga nije bilo kod Saleta koliko se ja secam .
    3 points
  2. A da li svi znaju da spreme podjednako kvalitetan spod ili boilu , to mu dodje isto
    2 points
  3. Mavere imam takodje i potpisujem da su jedni od najboljih u tom cenovnom rangu
    2 points
  4. Mene ovakve informacije vise zbunjuju nego matematika...
    1 point
  5. Prijavljene ekipe: 1. ct. Carp Buster ( Beograd ) 2. ct. Slavisa i Milan ( Bela Crkva) 3. ct. Biroteh (Barajevo) 4. ct. Milica i Vlada ( Beograd ) 5. ct. Zajecarci (Lazarevac) 6. ct. Miki i Arsa ( Beograd) 7. ct. 013 (Pančevo) 8. ct. Švarc (Beograd) 9. ct. Štrumfovi (Beograd) 10.ct Očekujem potvrdu ostalih ekipa. Vidim da je velika zainteresovanost za miku tako da ću u drugom delu sezone više posvetiti pažnju Miki.
    1 point
  6. Pogrešno se sećaš,to je verovatno zbog godina. Pa ja sam kod njega pecao na gumenjake. Da ne dužimo više nema tajgera zbog pojedinaca koji su unosili više nego što je dozvoljeno i mrvili tajger kako u spod tako i u pva što ispada kao praškasta. A to nije dozvoljeno,bilooooooo.
    1 point
  7. http://www.sportskiribolov.co.rs/
    1 point
  8. Ljudi opusteno nema tajgera i to je to. Moja zelja je da vratim pecanje kao nekada sto se pecalo kod Saleta kada je jezero pocelo sa radom. Kome se svidja pecace kome ne i to je to. Pozdrav
    1 point
  9. (Naknadno Pravilnik Kompletan,Koji ce biti dodeljen svakoj ekipi na Prvom Kolu) Najksanije Do 01.06.2016 Obavezna uplata dela kotizacije koja bi bila i sama potvrda ucesca u Ligi,a najkasnije na Prvom Kolu obavezna uplate ostatka kotizacije za sva tri kola.
    1 point
  10. Ustalio se neki naziv za sve prekrivke winter skin,a u stvari na 99% satora prekrivke su samo prekrivke a winter skin retko za koji sator da se uopste pravi,a tek koliko kosta to je posebna prica... Nekad pre za satore za neke satore je postojao winter skin koji je gumirano debelo platno,bas onako kao guma,dugo to nisam video sad su obicno prekrivke od malo debljeg materijala od satrora Mozes i da kupis sator kao npr traker armo koji je akvateks materijal pa ti ne treba nikakva prekrivka
    1 point
  11. samo ime winter skin kaže da je u pitanju zimska prekrivka. jednom rečju, leti je nepotreban i ne služi kao zaštita od prokišnjavanja.
    1 point
  12. ako krenemo matematicki,na 10 km od tog jezera ima jezero gde je 30 eur za 6 stapa,gde je wifi i tus besplatan,gde su ribe prosecne kilaze koliko najvece na zabar,gde nema cverglana. 15 kg kukuruza,pa ja neidem da ranim ribe idem da pecam ,a ranim sa secercom,pelete a ne kukuruz da bi se manio cvergla. Sve je to lepo smishljeno za gotovane madjare,ruse,rumunce,austrijance a ne za nas i to je ok.Ko voli platice tu cenu ko ne ici ce 10 km dalje,Po meni je suludo dati tu cenu za sve Josh sme neko da plati camac 5 eur i da mi se seta po spotu pijan??? Da sam hteo kucu ostabi kod kuce,bezim od kuce da idem u prirodu-to je moje mishlenje ,svako ima nesto i nemoze se svima nama uskociti u susret,ko oce ici ce tamo ,a ko ne ici ce na drugo jezero i glupo je komentarisati 10 strana o cenama jer cene se nece promjeniti nigde
    1 point
  13. pozdrav kolega. Kao prvo zavisi sta pecas obzitom da si se nalovio cverglana predpostavljam da pecas belu ribu a u tom slucaju moras znati da praskastu hranu moras smanjiti na minimum i koristiti onu koja se siri rastapa u srednjem sloju nikako hranu plasirati na dno kao i mamac. Od mamac se baziraj na imitacije dipovane i storopor ako vec pecas pri dnu.
    1 point
×
×
  • Create New...