Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/26/2016 in all areas

  1. Momci na poziciji 29 su poceli sa finim pecanjem Pala je i prva 20+ riba..... tacnije 23.50 kg
    3 points
  2. > Imam pitanje da li je ovakva kada bila na Pelagićevu koja se mogla iznajmiti i da li je bila po vašem mišljenju dovoljne veličine za te ribe od 98x62x38 cm. Prologic New Green Hammok < Javore , mislim da je tacno ta kada u pitanju , ( slikano u Maju 2015). Kadica je jaka , i dovoljno velika (naravno da uvek moze veca), kao sto se vidi sa slike.. http://i1042.photobucket.com/albums/b429/Aleksandar_Efremov/IMG_1023_zpseuvppfek.jpg
    2 points
  3. moze i tako ali onda je skuplje. Inace ide samo klot krevet
    1 point
  4. Od prošle sezone vlasnik sam kreveta zed bed wide boy mogu slobodno reći to mi je najdraži dio pribora☺ udoban ,stabilan spavam kao kod kuće nema da boli kičma sve preporuke vrijedi svaki euro..
    1 point
  5. nisam siguran da u tu kadu može da stane veliki amur ja sam imao problema i sa merodovom jer je amur bio baš dugačak (nemoj neko da pomisli da se hvalim, nisam takav)
    1 point
  6. Iznajmljivane su Nash Monster Cradle i Anacondin neki od modela, ne sjecam se tacno koji, uglavnom je bila Anaconda u pitanju.
    1 point
  7. Javore, Takvu kadu ja koristim evo vec cetiri godine i sasvim je dovoljna za sve vode pa i Pelagicevo. Jedino sto nisam uspio na uguram u nju je som od 20kg. Rep mu malo virio van ????
    1 point
  8. 1 point
×
×
  • Create New...