Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/27/2016 in all areas

  1. Momci na poziciji 29 su poceli sa finim pecanjem Pala je i prva 20+ riba..... tacnije 23.50 kg
    2 points
  2. Pa niko nije u svom postu napisao da je jezero ruzno , zapravo strasno bi bilio glupo da se napise da je ruzno . Samo je konstatovano da je pojedinim ljudima preskupo.
    1 point
  3. Obaveštavam Vas da je danas održana redovna Skupština ŠA SSRS, sastanak UO ŠA SSRS i sastanak kapitena prijavljenih ekipa za Državno prvenstvo Srbije 2016.g. Za Državno prvenstvo Srbije 2016.g. se prijavilo 12 ekipa: USR "Šaran" Bečej KSR "VIP" Beograd SRD "Kečiga" Sremska Mitrovica USR "Šaran" Kikinda (2 ekipe) KSR "Banat" Zrenjanin (2 ekipe) KSR "Eko karp" Mladenovac OOSR "Mlava" Petrovac na Mlavi USR "Šaran" Srbobran OSR "Smuđ" Požarevac USR "Milorad Pavlović-Mića" Mladenovac Doneta je odluka da se Državno prvenstvo održi u 4 kola: 08-10.04.2016.g. na Čonopljanskom jezeru 22-24.04.2016.g. na Čonopljanskom jezeru 20-22.05.2016.g. na jezeru Kudoš Pavlovci 03-05.06.2016.g. na jezeru Kudoš Pavlovci Krajnji rok za uplatu kotizacije, članarina ŠA i SSRS kao i licenciranje takmičara je 31.03.2016.g. Svim prisutnim ekipama su uručene fakture kao i važeći Takmičarski pravilnik koji će uskoro biti istaknut na našem sajtu ali će, zbog usvojenog novog Zakona o sportu i prilagođavanja granskih sportskih organizacija, pretrpeti korekcije do kraja godine. Srdačan pozdrav, Vladimir Radojičić Predsednik ŠA SSRS
    1 point
  4. Sa svojih 209cm i 135kg nisam lezao na boljem krevetu, a delim misljenje kolega koji su imali prilike da ga isprobaju. Nije izvikana marka ali je brutalno kvalitetan, stabilan i prostran - Mivardi Air8 New Dinasty https://youtu.be/MOjRExfSamY
    1 point
  5. Nije da reklamiram ja sam moj krevet kupio u trgovini kapitalac.com jos ,ako imas povrat poreza plus da pratiš popust moze se dosta povoljno kupit..
    1 point
  6. Ja sam takodje za ovu akciju a i ljudi iz moje ekipe , ima nas oko 10ak . Samo to nije tako naivno trebamo biti spremni na sve . To su opasni i bezkrupulozni tipovi s toga racunajte da svasta moze da se dogodi . Rado cu se odazvati akciji .
    1 point
  7. Dali neko zna sta se desava na jezeru dali je riba vracena posto negde na fejsu vidio sam da jezero pocinje 1 marta sa radom
    1 point
  8. Alava stuka https://youtu.be/yaEbiXroAxw
    1 point
  9. Za takmicenja koja ce se odrzati 2016god uvodimo nova pravila. Za SVA takmicenja-druzenja cija koatizacija prelazi 4000din ce se placati najava na forumu. A kako bi izbegli komplikacije koje su bile ove god oko naplate najava takmicenja najava se moze nakaciti na forum tek posto se uplati novac. Svako takmicenje koje nije placeno ce biti obrisano! Ove god smo se preganjali sa pojedinim organizatorima oko naplate,da bi to izbegli uveli smo ovo pravilo. Pozdrav.
    1 point
  10. Aco, nema potrebe da izbacuje glm, ja stavljam svih 50gr nutrinog na 3 kg miksa i tokom cele godine odlicno peca. Salmon stavljam samo u toplom letnjem periodu, a moze i bez njega.
    1 point
  11. izbaci salmon i glm i radi na cistom oktopusu
    1 point
×
×
  • Create New...